IZBORNIK SE NADA: / Ante Čačić progovorio o Luki Modriću i zagolicao maštu cijeloj naciji

Image
Foto: AFP, KENZO TRIBOUILLARD

Hrvatska 12. studenog dočekuje Island u kvalifikacijama za SP 2018. godine u Rusiji, a izbornik Ante Čačić je uvjeren da će kapetan Luka Modrić biti spreman za utakmicu.

26.10.2016.
15:31
AFP, KENZO TRIBOUILLARD
VOYO logo

Kreator igre Reala i službeno najbolji veznjak Primere za sezonu 2015/2016. je od početka mjeseca, kad je operirao koljeno, izvan travnjaka, a prve informacije iz Madrida su govorile da Modrić neće na teren minimalno mjesec dana.

DAN ZA PAMĆENJE LUKE MODRIĆA! Hrvatski majstor izabran za najboljeg veznjaka Primere

OVO SE IZBORNIKU ČAČIĆU NEĆE SVIDJETI: Otkriveno kad se Modrić vraća na teren

Španjolci pišu da će Modrić debitirati 19. studenog

No, izbornik VatrenihAnte Čačić nada se kako će Luka zaigrati protiv Islanda. Iako Španjolci pišu da će Hrvat debitirati tek 19. stduenog protiv Atletica, znači tjedan dana poslije. No, teško je za povjerovati da će odmah po zalječenju ozljede Modrić uskočiti u dres Hrvatske i zaigrati protiv Islanda jer to Španjolci neće dopustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"Ja vjerujem da će Modrić igrati protiv Islanda! Počeo je trčkarati, slijedeći bi tjedan trebao početi raditi s loptom, tako da zaista vjerujem da će biti spreman za okršaj s Islanđanima. Za Island bismo trebali biti kompletni", kazao je Čačić za Sportske novosti.

Napadačke dvojbe

Čačić se osvrnuo i na napadačke dvojbe i, ujedno, temu koja zanima čitavu Hrvatsku. Kome dati šansu u napadu. Nikoli Kaliniću koji trpa za svoju Fiorentinu ili Mariju Mandžukiću koji ne trpa za svoj Juventus, ali koji je za Hrvatsku protiv Kosova i Finske ukupno zabio 4 gola. No, ove sezone za Staru damu Mandžo nije zabio niti jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako je dobro kad naši napadači zabijaju, tako se zaoštrava konkurencija. Kalinić trenutačno igra svoj najbolji nogomet u posljednje dvije godine. Ali ove dobre igre i golovi Nikole Kalinića ne umanjuju kvalitetu Marija Mandžukića," naglasio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo