IZBORNIK SVJETSKIH PRVAKA ŠOKIRAO: / Njemačka zvijezda otpisana za Euro na svoj 27. rođendan

Image

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw objavio je konačan popis igrača koje će voditi na Europsko prvenstvo u Francusku, a pritom je priredio i jedno veliko iznenađenje.

31.5.2016.
13:38
VOYO logo

U sastavu svjetskih prvaka na skorašnjoj kontinentalnoj smotri neće biti krilnog napadača Borussije Dortmund Marca Reusa. Izbornik Löw procijenio je da se 27-godišnji nogometaš nije dovoljno oporavio od ozljede, te da u sadašnjem stanju ne može pomoći reprezentaciji.

'Teška odluka'

"Bila je ovo teška odluka i za mene i za njega, veliko razočaranje. Da je u dobroj formi i zdrav, Marco bi bio velika prednost za našu momčad", istaknuo je Löw koji je Reusa otpisao točno na njegov 27. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da priča za zvijezdu Borussije bude još gora, ovo je drugo uzastopno veliko natjecanje koje mora propustiti. Zbog ozljede gležnja je, naime, otpisan i ouči Svjetskog prvenstva u Brazilu gdje je Njemačka četvrti put osvojila naslov svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Reusa, sa šireg popisa za nadolazeći Euro su otpali i Karim Bellarabi, Julian Brandt i Sebastian Rudy. Njemačka je smještena u skupinu C u kojoj će igrati protiv Ukrajine, Poljske i Sjeverne Irske.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka reprezentacija za Euro u Francuskoj:

Vratari: Manuel Neuer (Bayern), Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Braniči: Jerome Boateng (Bayern), Emre Can (Liverpool), Jonas Hector (Köln), Benedikt Höwedes (Schalke), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Shkodran Mustafi (Valencia), Antonio Rüdiger (Roma)

Veznjaci: Julian Draxler (Wolfsburg), Mario Götze (Bayern), Sami Khedira (Juventus), Joshua Kimmich (Bayern), Toni Kroos (Real Madrid), Mesut Özil (Arsenal), Leroy Sane (Schalke), Bastian Schweinsteiger (Manchester United), Julian Weigl (Borussia Dortmund)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadači: Mario Gomez (Besiktas), Thomas Müller (Bayern Munich), Lukas Podolski (Galatasaray), Andre Schürrle (Wolfsburg)

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo