Legendarni Vatreni će odbiti Igora Štimca?

'Pogodilo me što sam osjetio da nisam u kombinaciji za EURO, jako sam se živcirao i ne želim se više dovoditi u takvo stanje.

21.7.2012.
9:58
VOYO logo

Ivica Olić trebao je biti jedan od glavnih aduta Vatrenih na EURU, no na kraju ga je gledao na TV-u.

Nakon što je došao u kamp reprezentacije shvatio je da nije u prvih 11, pa je zapeo još jače da bi ga na kraju Slaven Bilić zbog ozljede prekrižio s popisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako je zbog svega puno patio i razmišlja o tome da se ne odazove novom pozivu u reprezentaciju. Naravno, ako bude u planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogodio me način na koji sam ostao bez standardnog mjesta u momčadi? Igrao sam u Istanbulu protiv Turske, iako sam do tada odigrao za Bayern malo utakmica. A nakon Turske odigrao sam u Bayernu 30-ak utakmica, što od početka što ulazeći s klupe, i odjednom sam izgubio mjesto! Bio sam maknut, ne znam zašto. Sve je to utjecalo na mene. Kad sam došao na pripreme u Austriju i vidio da sam u drugom planu, žestoko sam trenirao kako bih uvjerio izbornika da griješi. Tko zna, možda sam se tada i preforsirao, pa je došla i ta ozljeda mišića. I o svemu sam tome razmišljao u proteklih mjesec i pol, a dodam li da sam i najteže ozljede doživio baš u reprezentaciji, jasno je da razmišljam o prestanku igranja", izjavio je Olić za sportski tjednik Max pa dodao da nije ljut na bivšeg izbornika, ali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ljut, ali sam razočaran. Kao što sam bio presretan kad me postavio u momčad za utakmicu protiv Turske, jer sam to na treninzima zaslužio, tako me uoči EURA i razočarao maknuvši me iz sastava! Pogodilo me što sam osjetio da nisam u kombinaciji, jako sam se živcirao i ne želim se više dovoditi u takvo stanje. Trener odlučuje o sastavu, ali nije bilo logike da me makne i to me strašno mučilo."

Novi izbornik Igor Štimac premijeru će imati 15. kolovoza u Splitu u susretu sa Švicarskom, a iako sa 'slučajem Olić' nije imao veze, priča bi se mogla prelomiti baš preko njegovih leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, vidjet ćemo... Bit ću iskren, još dvojim. No, želio bih najprije razgovarati sa Štimcem pa potom odlučiti", kazao je Ola te priznao da je sada bliže odluci da se ne odazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, kako stvari sad stoje!"

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo