Ivica Olić objavio ime novog kluba!

'Točno je, potpisao sam za Wolfsburg. Veselim se novoj stranici u životu i igračkoj karijeri.

26.4.2012.
12:30
VOYO logo

Mjesecima se nagađalo kako će Ivica Olić na kraju sezone napustiti redove najtrofejnijeg njemačkog kluba. Iako su se spominjali klubovi iz Italije i Engleske, Ola će na kraju karijeru ipak nastaviti u Njemačkoj, točnije u Wolfsburgu u kojem u svom posjedu ima još tri hrvatska nogometaša, Mandžukića, Lakića i Čalu.

"Točno je, potpisao sam za Wolfsburg. Veselim se novoj stranici u životu i igračkoj karijeri. Odgovorne u klubu izvijestio sam o svojoj odluci", izjavio je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se to dogodilo odmah nakon velikog slavlja njegovog Bayerna koji je usred Madrida, nakon izvođenja jedanaesteraca, izbacio Mourinhov Real. Olić je za minhenski sastav igrao posljednje tri godine, a 2010. bio je ključna osoba koja je Bayern odvela do finala Lige prvaka.

Trener Wolfsburga Felix Magath biranim je riječima govorio o Ivici Oliću, koji će sljedeće dvije sezone biti član njegove momčadi. Olić je sam nakon plasmana Bayerna u finale Lige prvaka potvrdio da je potpisao vjernost na dvije godine s 'Vukovima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivica je istinski profesionalac. Njegov voljni moment i glad za igrom su za primjer drugima. Radi se o nogometašu koji bi u bilo kojoj momčadi igrao na visini zadatka i uopće ne dvojim da će svoje vrline i kvalitete iskazati i u našoj momčadi", poručio je Magath, trener koji je s Wolfsburgom 2009. godine osvojio jedini naslov njemačkog prvaka u povijesti tog kluba.

specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo