Sjajni Vatreni ispred Ronalda i Messija! Sada ga želi i Barça!

Ivan Rakitić dobio je još jedno priznanje za sjajne igre u Sevilli.

5.2.2014.
17:05
VOYO logo

"Ova će mi nagrada dati motivaciju za daljnji rad", rekao je Raketa i dodao da pregovori sa Sevillom oko produljenja ugovora još traju.

"Ne žuri mi se, imam još godinu i pol dana ugovora. Sretan sam ovdje i uvjeravam vas da mi novac nije najvažnija stvar."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla će u nedjelju ugostiti Barcelonu.

"Uvijek je teško igrati protiv Barcelone jer to jedna od najboljih momčadi svijeta iako se i njima dogodi loša utakmica. Bit će motivirani jer više nisu vodeća momčad lige, ali igramo pred svojim navijačima i moramo dati sve od sebe", rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo i da je lokalni list Vila Sevilla objavio da se u borbu za hrvatskog veznjaka uključila i Barcelona.

Ukoliko je za vjerovati napisima The Suna, Chelseajev menadžer Jose Mourinho odlučan je u namjeri da sljedećeg ljeta u redove svoje momčadi dovede hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog je ljeta Mourinho dugo vremena pokušavao realizirati transfer Waynea Rooneyja iz Chelseaja, ali nije u tome uspio i navodno sumnja da će i sljedećeg ljeta Crveni vragovi biti voljni pustiti ga na Stamford Bridge.

Nije Chelsea jedini od premierligaških klubova zainteresiran za hrvatskog reprezentativca, već su interes pokazali i Manchester United i Arsenal, kao i talijanski prvak Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Bayern za sljedeću sezonu već dogovorio dolazak poljskog napadača Roberta Lewandowskog, za kojeg se vjeruje da će imati prednost ispred Mandžukića, posve je izgledno da će se hrvatski napadač naći na izlaznim vratima Allianz Arene.

Ostaje dakako za vidjeti kako će se stvari razvijati, ali sigurno je da će se Mandžukić i sljedeće sezone boriti za trofeje, samo je pitanje u čijem dresu jer svi klubovi koji ga žele pripadaju samoj eliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo