Lijepa gesta Rakitića: 'Nisam sebičan, nije mi bio nikakav problem'

Sevilla u posljednje vrijeme u Primeri igra u vrlo dobroj formi, a to je potvrdila i u susretu protiv Valladolida. U glatkoj pobjedi 4-1 mrežu gostiju načeo je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić

17.3.2014.
11:41
VOYO logo

Rakitić posebno ističe značaj ove pobjede tvrdeći kako je prvenstvo najvažnije i rezultat u njemu primaran.

"Ovo je vrlo važna pobjeda za nas jer nam je prvenstvo ipak na vrhu prioriteta. Momčad i navijači bili su ujedinjeni, a kada je tako, onda smo sposobni za velike stvari. Ne smije nas ponijeti euforija, moramo ići utakmicu po utakmicu. Ovdje smo od početka vidjeli kako će to biti naš dan", tvrdi Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Sevilli se sada mogu okrenuti prema uzvratu osmine finala Europske lige u koji Betis ulazi s prednosti od 2-0.

"Znamo da će biti teško, ali vjerujemo u sebe. Ne treba previše uspoređivati ovu utakmicu s utakmicom koja nas očekuje. Golove smo zabijali Valladolidu, a ne Betisu. Nadam se da ćemo biti iste sreće i u četvrtak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je protiv Valladolida prekinuo seriju promašaja s 11 metara, Rakitić je drugi dosuđeni kazneni udarac prepustio Kevinu Gameiru.

"Nisam sebičan kada je riječ o kaznenim udarcima, izveo sam prvi. Gameiru je bilo važno da postigne pogodak za samopouzdanje i rekao sam zašto ne. Nije mi bio nikakav problem", dodaje Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo