RAZLOG IZBACIVANJA

ISTINSKA LEGENDA ‘POMELA POD’ S VATRENIM: ‘Pokazao je nepoštovanje prema klubu, sada sve ovisi o njemu’

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović propustio je nedjeljni derbi talijanskog prvenstva u kojem je njegov Inter pobijedio Juventus (2-1). Brozovića je trener Frank de Boer izbacio iz momčadi, a sada je napokon poznat i razlog takvom potezu.

Otkrio ga je dopredsjednik kluba Javier Zanetti, čovjek koji je nosio dres Intera od 1995. do 2014. godine. Legendarni Argentinac potvrdio je da je Brozović napravio incident nakon što je zamijenjen u prošlotjednoj utakmici Europske lige protiv Hapoel Beer Sheve.

BROZOVIĆ IZBAČEN IZ MOMČADI: Talijani tvrde da ga je trener prekrižio zbog neprofesionalnog ponašanja!

ZAŠTO JE VATRENI POTJERAN IZ MOMČADI? Evo što sam Brozović kaže o čudnoj odluci Interova trenera

‘Želio napustiti stadion’

“Marcelo je bio nezadovoljan zbog zamjene u Europskoj ligi i želio je napustiti stadion. Bila je to gesta koja ga je izbacila iz derbija protiv Juventusa”, rekao je Zanetti za Rai TV.

“Postoje određena pravila. Kao prvo, uvijek morate poštovati klub. A nakon toga – morate poštovati suigrače. Ako želi nastaviti s nama, uvijek će naći otvorena vrata, ali to sada ovisi o njemu”, dodao je Zanetti.

Brozović se, inače, nakon što je prekrižen s De Boerova popisa, oglasio na Instagramu i poručio da je “isključen bez razloga”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr