ISPRIČAO SE, PA PONOVNO NAPAO: / "Ako žele udariti, neka udare! Neću se skrivati"

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Dinamov nogometaš Paulo Machado oglasio se putem Facebooka i ispričao se za sramotan ispad tijekom prve utakmice 3.

29.7.2015.
18:12
PIXSELL, Marko Prpić
VOYO logo

Machado je odigrao vrlo slabu utakmicu zbog čega su ga navijači pri izlasku iz igre u 65. minuti 'nagradili' zvižducima. Portugalac im je odgovorio podizanjem srednjeg prsta zbog čega je, nakon što je sjeo na klupu, dobio i crveni karton. U Dinamu su brzo reagirali i objavili kaznu Machadu, a nogometaš se oglasio u popodnevnim satima srijede.

Image
SRAMOTA DINAMOVCA: /

Ovako je Machado 'pozdravio' maksimirsku publiku

Image
SRAMOTA DINAMOVCA: /

Ovako je Machado 'pozdravio' maksimirsku publiku

"Nisam mogao spavati prošlu noć"

"Nisam mogao spavati prošlu noć. Moj postupak je bio loš primjer svima, a posebno djeci. Znam da slijedi kazna, od Dinamovih navijača, kluba, medija i UEFA-e i, kao i uvijek, preuzet ću odgovornost za svoje postupke. Jučer je bio rođendan mome ocu koji voli nogomet, a ja sam mu obećao pobjedu i da ću mu, ako zabijem, posvetiti pogodak zbog svega što je napravio za mene. No, dogodilo se upravo suprotno", napisao je u uvodu Machado.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamovi navijači imaju posebno pravo biti ljuti na mene. I ja sam sam ljutit na sebe i duboko žalim zbog ovoga što se dogodilo. Za moj postupak nema isprike jer sam profesionalac", dodao je 29-godišnji veznjak koji se potom okomio na medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mediji pokušavaju slomiti Dinamo"

"Već vidim naslove u određenim medijima koji pokušavaju slomiti Dinamo izmišljanjem glasina o svemu i svakome. Srećom, Dinamo je veći od toga i nastavit će pobjeđivati. Ako mediji žele udariti, neka udare mene. Neću se skrivati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izrazio je potom nadu da će UEFA uzeti u obzir činjenicu da u 12 godina karijere nikad nije dobio crveni karton, te ponovio kako mu je žao zbog suigrača, navijača, sinova i oca.

"Kada je sve dobro, svi vam žele biti prijatelji, ali kada ste na dnu, samo će vam oni istinski pružiti ruku i pomoći da ustanete. Neka ta ruka bude vaša", patetično je zaključio Machado.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo