ISKUPLJENJE NA RUJEVICI: / Evo zašto bi novi Rijekin stadion mogao izazvati buru

Image
Foto: PIXSELL, Nel Pavletić
Image
Foto: PIXSELL, Nel Pavletić

Odjel za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) obišao je u srijedu popodne stadion na Rujevici, te donio odluku da Rijeka na njemu može ugostiti Lokomotivu u nedjeljnoj utakmici 4.

29.7.2015.
21:45
PIXSELL, Nel Pavletić
VOYO logo

"Nakon tehničkog pregleda i izdane uporabne dozvole stadion je prvi put obišao i Odjel za licenciranje HNS-a koji je pregledao infrastrukturu i dokumentaciju, iskazao zadovoljstvo viđenim i potvrdio ono što smo priželjkivali i vjerovali, a to je da će u nedjelju od 21 sat Rijeka i Lokomotiva igrati na novom stadionu", istaknuo je direktor Rijeke Vlado Čohar.

Podsjećamo, novi se stadion nalazi u sklopu trening-kampa na Rujevici, imao oko 5000 mjesta, a Rijeka će na njemu igrati dok se bude obnavljala Kantrida. Stadion na Rujevici ima i jedan novitet koji bi mogao izazvati dosta bure u navijačkom miljeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Metalni šiljci

Na njemu je, naime, postavljen i kavez za gostujuće navijače, baš kao što je to još prije dvije godine najavio predsjednik kluba Damir Mišković. Radi se o dijelu tribine na koji stane oko 300 navijača i koji poprilično podsjeća na zatvorsku ćeliju. Osim toga, tu su i metalni šiljci koji bi trebali smanjiti mogućnost upada na teren i ubacivanja pirotehnike i ostalih predmeta na travnjak.

Image

BORBA PROTIV HULIGANA: Kavez za navijače na novom stadionu Rijeke

Kako su u kavezu sjedala raspoređena u samo tri reda, ispada da će navijači doista biti kao u zatvoru. Uključujući i one koji su na utakmicu došli bez ikakvih loših namjera. Oni će za nagradu moći "uživati" u igri gledajući teren kroz rešetke...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo