IPAK SE SMILOVAO: / Trener potvrdio odličnu vijest za Ivicu Olića

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ
Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Nogometaši HSV-a u subotu će protiv Wolfsburga odigrati posljednju domaću utakmicu u aktualnoj bundesligaškoj sezoni.

5.5.2016.
17:11
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Iza Olića je težak proljetni dio sezone - trener Bruno Labbadia mu je tijekom zimske stanke jasno dao do znanja da na njega više ozbiljno ne računa, tako da 36-godišnji napadač nije odigrao ni sekunde. To bi se u posljednjoj domaćoj utakmici ipak moglo promijeniti.

Oprašta se i drugi Hrvat

Labbadia je u četvrtak potvrdio da će Olić biti u sastavu za dvoboj protiv svoga bivšeg kluba, a hoće li i zaigrati, ovisit će o okolnostima. HSV teoretski još uvijek može završiti na 16. mjestu koje vodi u razigravanje za ostanak u Bundesligi, pa trener ne želi previše riskirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivi će biti u sastavu. Dodao je gas nakon posljednje ozljede, a njegova povijest u HSV-u je sjajna. Vidjet ćemo kako će se razvijati utakmica, ali činjenica je da želimo bodove", naglasio je Labbadia na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić bi tako ipak mogao dobiti primjerenu priliku za oproštaj od kluba u kojem je igrao u dva mandata i lani mu značajno pomogao da izbori ostanak. A od navijača HSV-a će se u subotu oprostiti i drugi hrvatski nogometaš u tom klubu. Ivi Iličeviću istječe ugovor, produljenje suradnje nije uspio dogovoriti i izvjesno je da ga sljedeće sezone neće biti na Volksparkstadionu. Gdje će nastaviti karijeru, zasad nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo