Zbog Alena Halilovića započeli rat, a za sve je 'kriv' Real

Priča o Dinamovom čudu od djeteta nikako ne jenjava. Alen Halilović i dalje je tema najboljih europskih klubova.

10.11.2012.
11:19
VOYO logo

Talijanski Calciomercato.com otkrio je kako je navodno nedavno Real za Halilovića Dinamu ponudio čak 8 milijuna eura, no Zdravko Mamić nije pristao. Svjestan je Maminjo kako nije pravo vrijeme za prodaju, jer bi u dogledno vrijeme cifra mogla narasti i dva do tri puta.

U strahu od Reala, o kojem Halilović sanja od malih nogu, talijanski giganti koji bi plavokosog dečka voljeli vidjeti u svojoj momčadi, započeli su rat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inter i Juventus su započeli rat zbog Alena Halilovića", piše spomenuti portal koji otkriva kako mladom nogometašu ugovor istječe u ljeto 2014., te kako bi do tada Mamić mogao prodati mladog nogometaša.

U slučaju da Halilović napusti Maksimir zbog isteka ugovora, modri dečko vrlo vjerojatno bi završio u Realu jer se talijanski klubovi s Kraljevima financijski ne mogu natjecati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga su, navodi spomenuti portal, Juve i Inter započeli strategiju kako se što prije domoći Halilovića za što manji iznos. Moraju samo imati na umu kako je Maminjo tvrd orah, koji poznaje isključivo 'jezik' milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo