UKOLIKO NE IZBORE LIGU PRVAKA: / Inter će morati Vatrenog prodati Arsenalu

Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN

Tuttosport piše, a Footbal Italia prenosi kako će Inter morati prodati Marcela Brozovića Arsenalu ukoliko se Nerazzurri ne plasiraju u Ligu prvaka sljedeće sezone.

13.4.2016.
12:19
AFP, CARLO HERMANN
VOYO logo

Četvrtoplasiranu momčad Serie A je prošloga mjeseca pogodila sankcija od Uefe glede financijskog Fair Playa i zbog toga klub mora nadoknaditi gubitke u 2016. godini koji se procijenjuju na 30 milijuna eura. Uz to, u 2017. godini Inter mora povećati dobit kako bi limitirao gubitke u ovoj godini.

Tuttosport danas piše i kako će Inter ovoga ljeta morati ostvariti jednu bogatu prodaju u slučaju ne plasmana u Ligu prvaka, kako bi klub ostvario željene financijske ciljeve. U klubu se trenutno završava financijsko izvješće koje bi trebalo biti objavljeno 30. lipnja sa deficitom od 50 milijuna eura, što je za 20 milijuna više od iznosa koji im je dozvolila Uefa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE
Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Marcelo Brozović

Brozović je najlakši put do zarade

Stoga, najlakši put do zarade Inter ima preko hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića za kojeg je zainteresiran Arsenal. Inter bi od prodaje Brozovića mogao zaraditi 20 do 25 milijuna eura. Mauro Icardi označen je kao igrač koji se neće prodavati osim ako na San Siro ne sleti ponuda od najmanje 50 milijuna eura.

Uz to, za vratara Intera Samira Handanovića predsjednik Erick Thohir traži od 12 do 15 milijuna eura što će Talijani teško dobiti. Ukoliko bi Brozović napustio San Siro, njega bi u momčadi zamijenio Roberto Soriano iz Sampdorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo