Tko je rekao da je ovo kraj Barcelonine ere?

Kreator Barcelonine igre Andres Iniesta odbacio je ideju kako je ovo kraj ere njegove momčadi nakon teškog 4:0 poraza od Bayerna u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka...

25.4.2013.
18:41
VOYO logo

"Mislim da je nepravedno govoriti o cikličkoj promjeni. U posljednjih pet godina ova je momčad osvojila dva naslova u Ligi prvaka i sada je na pragu osvajanja četvrtog naslova u Primeri. Nema smisla analizirati pet godina na osnovi utakmice u Münchenu. Za mene je kraj ere onda kada godine prođu, a momčad ne osvoji trofeje", rekao je Iniesta.

Barcelona je naslove u Ligi prvaka podizala 2009. i 2011. godine, a bila je jedan od najvećih favorita i ove godine. Međutim, Bayern ju je deklasirao u prvom polufinalnom srazu i mnogi su stručnjaci uvjereni kako ovoj momčadi treba temeljna rekonstrukcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada osvojite naslov u Primeri ne možete reći da je to bila loša godina jer je to najvažnija titula".

Kako je i u drugom polufinalnom srazu Lige prvaka Borussia Dortmund teško porazila Real Madrid 4-1 u njemačko-španjolskom srazu, Iniesta je upitan da li je Bundesliga po snazi pretekla Primeru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bayern i Borussia su jako dobre momčadi, dobro pripremljene fizički i tehnički i to su pokazali u ove dvije utakmice. Ne radi se o tome da je Primera pala ispod njih, samo su te momčadi nadvladale svoje rivale".

http://rutube.ru/video/embed/6311639

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okrenuo se Iniesta i prema uzvratu protiv Bayerna koji je na rasporedu sljedeće srijede na Camp Nou.

"Imamo 90 minuta ispred nas i pokušat ćemo ostvariti nešto jako teško. Ne mogu ovdje sjediti i reći da ćemo zabiti pet golova Bayernu, ali momčad će izaći na teren s takvim mentalitetom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo