IMAMO UVJERLJIVOG POBJEDNIKA: / Evo koga bi naši čitatelji željeli vidjeti na Dinamovoj klupi

Image

Zlatko Kranjčar u nedjelju je podnio ostavku na mjesto Dinamova trenera, a privremeno će ga zamijeniti njegov dosadašnji pomoćnik Željko Sopić.

20.9.2016.
7:45
VOYO logo

Tko će biti dugoročno rješenje za klupu Modrih, zasad još nije poznato. Klupski su se čelnici bacili u potragu, u medijima se vrti mnogo imena, a mi smo i vas u anketi upitali koga biste voljeli vidjeti za kormilom Dinama.

Image
VELIKA ANKETA NET.HR-A: /

Koga želite vidjeti na klupi Dinama kao novog trenera?

Image
VELIKA ANKETA NET.HR-A: /

Koga želite vidjeti na klupi Dinama kao novog trenera?

Više od 25 posto za Žutog

Dobili smo tijekom ponedjeljka oko 2500 vaših glasova, a uvjerljivi pobjednik je - Robert Prosinečki. Za legendarnog Žutog odlučilo se 25,65 posto naših čitatelja. Dio igračke karijere proveden u plavom dresu, sjajne igre za hrvatsku reprezentaciju s kojom je osvojio nezaboravnu broncu 1998. godine te uvijek skroman i smiren javni nastup očito su mu donijeli vašu naklonost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosinečki je bio pomoćnik Slavenu Biliću u hrvatskoj reprezentaciji, a samostalnu je trenersku karijeru počeo u Crvenoj zvezdi. Radio je potom u turskom Kayserisporu, a od 2014. je izbornik Azerbajdžana. Upravo je ta funkcija, bojimo se, prevelika prepreka da bi Prosinečki došao u Maksimir. U Azerbajdžanu ima čvrst ugovor i odličnu plaću, tako da je teško vjerovati da bi se mogao vratiti u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurčić dobro kotira

Drugo mjesto u anketi pripalo je nekom stranom treneru. Da je došlo vrijeme da opet na Dinamovu klupu sjedne stranac smatra 12,64 posto sudionika u našoj anketi. Na trećem je mjestu s 11,3 posto vaših glasova vječni kandidat za Dinamova trenera Krunoslav Jurčić koji je već triput vodio Modre.

Solidno kotira i bivši trener Istre Igor Pamić (10,03 posto), za Nenada Bjelicu je 7,67 posto čitatelja, a nešto iznad pet posto se vrte Velimir Zajec, Marijan Vlak, Zoran Mamić i Tomislav Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo