ZAKUCAN NA KLUPI

IMA RAZLOGA ZA BRIGU: Halilović nezadovoljan razvojem situacije u HSV-u

Dva vezana poraza naslonili su nogometaši HSV-a na uvodni ligaški remi i to situaciju u klubu koji se nadao povratku među bundesligašku elitu na kraju sezone već polako dovodi u alarmantno stanje. I Alena Halilovića zajedno s njim.

Nije uopće upitno da će sudbina trenera Brune Labbadije biti odlučena kroz nadolazeće susrete (već danas HSV gostuje kod Freiburga, potom će igrati protiv Bayerna), tvrde Sportske novosti, uz dodatak da se kroz 33 milijuna eura potrošenih na pojačanja momčadi često spominje jedno ime – ono hrvatskog nogometnog reprezentativca.

Prodan je krilni 20-godišnji nogometaš iz Barcelonu u HSV zbog ‘garancije’ minutaže, no ne samo da je Halilović u pravilu na klupi momčadi, prosjek od šesnaest minuta u prvenstvene tri utakmice dovoljno kazuje o njegovim opcijama. Sve to ljuti i njegova oca Sejada koji kaže:

“Nismo se samo tako odlučili na dolazak u HSV. Presudan je bio Emir Spahić koji nas je uvjerio kako je ovo prava sredina za Alena. U razgovoru s predsjednikom Beiersdorferom samo je pojačan taj dojam. Za mlade igrače najvažnije je da igraju, moram priznati kada smo pregovarali o dolasku mnogi su me upozoravali da to nije pravi potez jer trener Labbadia nije pobornik mladih igrača. No, kada smo s njime razgovarali uvjerio nas je kako vjeruje u Alena. Samo moramo vjerovati kako će pomoći mom sinu da se razvije u igrača kakvog svi želimo.”

O rezultatima u nadolazećim danima ovisi hoće li Labbadija to i moći napraviti ili će se igračka sudbina Halilovića okrenuti, možda i ostati jednaka postojećoj, pod nekim drugim trenerom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr