'Bojim se da će UEFA izbaciti Dinamo iz Lige prvaka'

'U redu je hvaliti se ako nešto napravite s tom momčadi, ali ako ne, onda je to diletantizam! I tako je već dvije godine.

8.11.2012.
10:26
VOYO logo

Dinamo se i dalje "školuje" u Ligi prvaka i uglavnom zbraja koliko je golova primio. Tako je bilo i nakon dvoboja s PSG-om, Dinamovoj desetoj uzastopnoj utakmici u skupini Lige prvaka, iz kojeg su Modri opet izašli pune mreže.

Jedan od bivših trenera Dinama Ilija Lončarević smatra da je vrijeme da se u Maksimiru uplali 'crvena lampica' za alarm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo se zamisliti. Jer, ako ciparski prvak izbori proljeće u LP-u, a naš prvak ne može ni do boda, a ima dva ili tri puta veći proračun od tih Ciprana, onda diletantski radimo svoj posao! Radi ga klub, jer kako se može hvaliti da ima najmlađu momčad u LP-u? U redu je hvaliti se ako nešto napravite s tom momčadi, ali ako ne, onda je to diletantizam! I tako je već dvije godine. Bojim se da će UEFA izbaciti Dinamo iz Lige prvaka, nemamo momčad za rezultate, nemamo publike, nemamo ništa. No, sve je to posljedica pravca kojim je krenuo naš nogomet", izjavio je Lončarević za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo