TUDOR POLUDIO: / 'Ako moji igrači ne mogu igrati nogomet, neka se prime baleta'

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Grčki PAOK Igora Tudora trenutno igra jako loše u grčkom prvenstvu. Solunski klub nakon 11 odigranih kola je šesti na ljestvici sa 14 bodova iza lidera prvenstva, grčkog prvaka Olympiakosa.

23.11.2015.
17:08
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Igoru Tudoru ne cvijetaju ruže u Solunu. Kad je bivši trener Hajduka dolazio ovoga ljeta u PAOK, nadao se kako će oživiti PAOK. Uprava grčkog kluba pred njega je stavila svoja očekivanja. A ona su ravnopravna borba sa Olympiakosom za vrh ljestvice. Međutim, Tudor nije opravdao očekivanja čelnika PAOKA i sad se našao u problemima. U ovako teškoj rezultatskoj situaciji, Tudor nema dlake na jeziku o za sve je okrivio svoje igrače.

"Ne mogu shvatiti da neki igrači igraju drugačije kad pobjeđuju i kad gube. To mi je neshvatljivo. Radim na tome da im se pomogne", ističe hrvatski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Previše je to problema da bi stanje bilo bolje'

"Užasni smo. Neki igrači kao da nikad prije nisu igrali nogomet. No, detektirao sam gdje leži problem, ali ne smijem to reći javno. Momčad ima probleme psihološke naravi i jako je veliki pritisak nad mojim igračima. Previše je to problema da bi stanje bilo bolje. Igrači moraju biti muškarci, no oni to nisu. To i govorim svakog dana, prvo neka budu muškarci, a tek onda nogometaši. Zapamtite to", oštar je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor je istaknuo i slučaj kad su navijači PAOK-a ogorčeni došli pred svlačionicu čekati igrače. Vrijedi istaknuti kako je PAOK ove sezone izgubio devet domaćih bodova od ukupno 18 mogućih.

'Zar se oni moje vlastitih navijača'?

''Pa što onda? Zar se oni moje vlastitih navijača? Treba li im zaštita od ljudi koji vole ovaj klub? Ako ne mogu igrati nogomet, neka se prime baleta. Da, gospodo, idite na balet. Ne možete igrati u PAOK-u? U redu, nema problema. Idite u drugu ligu i tamo igrajte'', izjavio je frustrirani Tudor kojem je očito puna kapa i medijskih kritika i vlastitih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nisam promijenio mišljenje o svojim igračima. Istina, hvalio sam ih prije na sva zvona, no sada više neću. I onda mi vi sad kažete da bih ja trebao napraviti kemiju u momčadi? Ma, koja je*ena kemija?. Ja i moji asistenti radimo dobar posao u klubu svakog dana. Kakva kemija, uvijek neka kemija'', rekao je Tudor i napustio presicu mrmljajući sebi u bradu.

Najzanimljivije trenutke presice možete vidjeti u videu od 50. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo