VIDEO: / Mamić nezadovoljan, Tudor o BBB-ima i Torcidi: 'Ne bih komentirao'

Dinamo i Hajduk u 15. kolu odigrali su 2:2 na Maksimiru. Nakon utakmice pred novinare su izašli treneri, Zoran Mamić i Igor Tudor.

1.12.2013.
18:05
VOYO logo

"Publika je mogla uživati, ostaje žal za pobjedom koju smo ispustili u zadnjim trenucima. Bila je to fer i korektna borba, to je sjajno za hrvatski nogomet. Nisam zadovoljan bodom, imali smo utakmicu pod kontrolom, Hajduk u drugom dijelu nije bio opasan, tek na kraju. No, to je sastavni dio nogometa. Faktor sreće je bitan, tako je to bilo i ovaj put. No, treba raditi i na uklanjanju naše neopreznosti, nije prvi puta da nam se to dogodi", istaknuo je Zoran Mamić i nadodao:

"Drago mi je da je Hajduk ovako došao u Maksimir, napadački. U Maksimiru su utakmice uvijek jednosmjerne, svi se protiv nas zatvore, Hajduk nije. Volio bih da je uvijek tako. Naša ideja na klupi nije bila povlačenje pred kraj utakmice, no kao što Igor Tudor kaže - nešto se pita i protivnika. Potrošnja lopti je bila velika i u smiraju utakmice dolazi do određenog pada, da je Hajduk vodio onda bi Splićani bili na svojoj polovici", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Igor Tudor ističe:

"Bila je to lijepa predstava, četiri gola, igrali smo napadački i mi i Dinamo. Svi su mogli uživati, mi smo zadovoljni s bodom. Dinamo je imao veći posjed i koju šansu više, ali sjajno je branio Kalinić. Često mi se događa da mi se komplementira nakon Hajdukove utakmice, ali ja mislim da Hajduk može i bolje, ovom stilu ćemo težiti i u budućnosti. U nogometu nekad dobiješ, nekad izgubiš u zadnjoj minuti, po meni je to stvar sreće, ne morala", naglasio je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O navijačima Tudor je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osobno, ne bih komentirao navijače."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo