Trener Hajduka pokazao dobar smisao za humor: 'Bila je to prava, izvrsna utakmica'

Nogometaši Hajduka su se nakon 4:2 poraza od Šahtera iz Karagandija vratili u domovinu, a trener Splićana Igor Tudor je hrvatskim novinarima otkrio svoje viđenje utakmice.

1.8.2014.
14:18
VOYO logo

Hajduk je protiv Šahtera pokazao čitav niz slabosti. Od obrane pa sve do napada. U prvom poluvremenu domaći nogometaši su zabili gol iz dva kornera, dok su u drugom matirali Hajduk nakon jednog kornera i u posljednim minutama dvoboja. Znači, katastrofa Hajduka je došla u četiri poteza. Međutim, Tudor ima svoje viđenje utakmice koju je očito samo on gledao.

"Dojam je da je igra bolja od rezultata. Bila je to prava, izvrsna utakmica, na tragu naših najboljih rezultata. No, rezultat nam ne ide u prilog. Tko je gledao, vidio je da se nisu približili našem kaznenom prostoru osim u prekidima. Pripremali smo se za njihovu igru, znali smo kako igraju, ali mi imamo petoricu igrača od 170 cm, a oni petoricu mamlaza od dva metra. Hajduk će proći dalje u 4. pretkolo, vidjet ćete", kazao je Tudor za Slobodnu Dalmaciju i ostao živ!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/nDnmVShIg0s

Da, ostao živ, ali ne zbog toga što je rekao da će Hajduk proći dalje, jer to, teoretski, zasigurno može, već zbog njegove izjave da je ovo, citiramo "prava, izvrsna utakmica, na tragu naših najboljih rezultata"?! Kako može ovo biti dobro izdanje Hajduka koji je popio 4 "jeftina" gola?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Proteklih mjeseci, tjedana i dana traje natjecanje tko će više ocrniti, tko će napraviti veću dramu u Hajduka. Pa se spominju povijesne drame, crni tjedni... Javljaju se legende Hajduka i svi kojima je stalo do kluba, a zapravo im je stalo do nekih svojih sitnih interesa", osvrnuo se Tudor na stanje oko kluba, te dodao:

"Deset dana prije nas na Kantridu dođe momčad koja je uložila 10 milijuna eura i izgubi. A mi izgubili i onda je glavna vijest "Tudor još trener?" Sramota! Svi spominju nekakvu borbu. Tko mi može reći da se Antolić bori više od Malokua?! Svi se bacaju na glavu, zato se i ozljeđuju. To nije slučajno već stvar kvalitete, a to dolazi u paketu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo