IBRA OPALIO PO MOURINHOVIM GLUMCIMA: / 'Oko mene je bilo 11 bebica!'

Svedski nogometas Zlatan Ibrahimovic bio je vise ljutit na nogometase Chelseaja nego na suca Bjorna Kuipersa koji ga je iskljucio u 31. minuti uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka.

12.3.2015.
8:55
VOYO logo

Podsjetimo, PSG i Chelsea su u prvoj utakmici u Parizu odigrali neodluceno 1:1, a u srijedu je u uzvratu nakon produzetka rezultat bio 2:2, dovoljan za prolaz francuske momcadi. Iako je najveci dio utakmice imala igraca vise, momcad Josea Mourinha je igrala vrlo defenzivno i to ju je u konacnici skupo kostalo. Chelsea je poveo u 81. minuti pogotkom Cahilla, da bi pet minuta kasnije izjednacio David Luiz. U produzetku je novo vodstvo domacima iz penala donio Hazard, a u 114. minuti je konacnih 2:2 postavio Thiago Silva.

Iako je PSG prosao, nakon utakmice je svejedno puno rijeci bilo o Ibrahimovicevom iskljucenju. Opci je dojam da mu je sudac prestrogo pokazao izravan crveni karton nakon duela s Oscarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam jesam li se trebao ljutiti ili smijati, ali kad sam vidio crveni karton, pomislio sam 'ovaj lik ne zna sto radi ili je vidio nesto drugo'. Ali, to nije bilo najgore. Najgore je bilo sto su se nakon crvenog kartona okupili svi igraci Chelseaja, izgledalo je kao da je oko mene 11 bebica", rekao je Ibrahimovic nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povukao sam se iz uklizavanja kad sam vidio da i Oscar ide na loptu. Ne znam je li glumio kasnije ili sam ga pogodio, ali sada to vise i nije vazno. Prosli smo i to s igracem manje i zato moji suigraci zasluzuju sve pohvale. Pokazali su veliko srce. Nije lako igrati s desetoricom, pogotovo protiv momcadi kao sto je Chelsea", dodao je 33-godisnji napadac koji u bogatoj karijeri jos uvijek ceka na naslov u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo