DOKAZ DA JE LUKA MODRIĆ NOGOMETNI ČAROBNJAK: / I dok ga u Hrvatskoj osuđuju, Englezi mu se dive

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Nogometni portal 'Sportbible' nahvalio je Luku Modrića nazvavši ga u svojem tekstu nogometnim čarobnjakom.

11.7.2017.
8:56
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Novinar spomenutog portala Josh Lawless donio je tekst o Luki Modriću pod nazivom: "Dokaz da je Luka Modrić nogometni čarobnjak" u kojem se divi liku i djelu hrvatskog reprezentativca koji se nalazi pod istragom hrvatskih vlasti zbog sumnje u davanje lažnog iskaza u slučaju protiv Zdravka Mamića i "prijatelja" zbog nezakonitog izvlačenja novca iz kluba, što je naišlo na osudu hrvatske javnosti, zbog čega Modrić razmišlja i o napuštanju reprezentacije.

ZIDANE, VRIJEME JE ODLUKE: Modrić ima pravo na osmijeh, ali Francuz neće imati dobre vijesti za Kovačića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić redovito pokazuje sjajne predstave

U tekstu se opisuje kako Modrić redovito pokazuje sjajne predstave, što se moglo vidjeti i u finalu Lige prvaka u Cardiffu između Reala i Juventusa prošlog mjeseca.

"U toj utakmici Hrvat je dirigirao sredinom na stadionu Principality, razbijao Juventusove napade, kreirao igru svoje momčadi i diktirao tempo igre u sredini terena. A sad je na svjetlo dana ponovno izašao njegov potez kad je igrao u HNL-u za Dinamo", napisao je novinar u svojem tekstu o Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VELIKA REPORTAŽA U POZNATOM DNEVNIKU: ‘Da smo u Argentini, Modrić bi bio posvuda. U Zadru mu nema ni traga’

Radi se o potezu koji je Modrić napravio u dresu Dinama 2008. godine u derbiju protiv Rijeke u svojoj oproštajnoj utakmici u modrom dresu, kad je dva puta preskočio loptu u vremenskom periodu od sekunde i pol, što je izmamilo pljesak navijača na Maksimiru. Taj potez možete vidjeti u videu dolje, a upravo se on navodi kao dokaz da je Hrvat nogometni čarobnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Dinama u Tottenham, a onda na Santiago Bernabeu

Autor teksta malo se poigrao Modrićevom prošlosti i nahvalio hrvatskog veznjaka.

"Još se nije rodio nogometaš koji ima takav utjecaj na igru bez lopte", dodao je novinar koji u tekstu ističe kako je Modrić iz Dinama otišao prvo u Tottenham 2008. godine kao velika zvijezda hrvatskog nogometa za 16,5 milijuna funti, a nakon toga, kad se dokazao svijetu kao sjajan nogometaš, 2012. je prešao u Real za 30 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zlatna lopta za Modrića, molim'

"U glavnom španjolskom gradu, Modrić je pokazao svoju instinsku klasu, igrajući ključnu rolu u uspjesima Kraljeva. Na Santiago Bernabeu skupio je titulu La Lige, ima jednu titulu španjolskog Kupa kralja i nevjerojatne tri Lige prvaka", istaknuo je Josh Lawless, kao i što je istaknuo da je njegova igra vrijedna kandidature za "Zlatnu loptu". To je spomenuti autor napisao referirajući se post na društvenim mrežama koji je napisao bivši igrač Manchester Uniteda Javier Hernandez, a u kojem je stajalo: 'Modriću dajte 'Zlatnu loptu', molim. Igra mu je čudesna".

"Je li Luka Modrić najbolji vezni igrač današnjice?", pitanje je s kojim se završava tekst. Vrijedi spomenuti kako je na službenom kanalu You Tubea osvanuo novi video u obliku kompilacije najboljih Modrićevih poteza u 2017. godini u trajanju od 10 minuta i 34 sekunde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo