I ANTE ĆORIĆ NAPUŠTA DINAMO?! / 'Sve bi trebalo biti riješeno u sljedećih 48 sati'

Image

Prema pisanju britanskih medija, Manchester City, Liverpool i Tottenham žele do kraja prijelaznog roka dovesti mladog igrača Dinama Antu Ćorića.

28.8.2016.
12:23
VOYO logo

Nakon Marka Pjace (Juventus , 23 milijuna eura), Brekala (Wolfsburg, 6 milijuna eura), Taravela (Gent, milijun eura), Roga (18 milijuna s bonusima) i vratara Eduarda (Chelsea, ne zna se još cifra), čini se kako će iz Dinama još jedan biser maksimirskog kluba.

MARKO ROG VIŠE NIJE IGRAČ DINAMA! Zvijezda

City, Liverpool i Tottenham u utrci za Ćorićem

Za Ćorića je ozbiljno zagrizao Manchester City koji, prema pisanju Daily Maila, želi hrvatskog reprezentativca dovesti prije kraja prijelaznog roka. No, Građani će morati biti jako brzi i na Maksimirsku 128 poslati ozbiljnu, jaku ponudu koja bi zadovoljila čelnike Dinama. Jer Liverpool također želi Ćorića i želi ga realizirati prije završetka prijelaznog roka 1.9. ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ante Ćorić

Manchester odbijen?!

Englezi navode da je City ponudio oko 9 milijuna eura odštete uz još 9 milijuna kroz bonuse. Prema istom izvoru, Manchester je već poslao prvu ponudu Dinamu, no pojedini engleski portali pišu kako se City već povukao iz utrke za Ćorićem jer ih je ovaj odbio zato što misli da neće na Etihadu imati minutažu koja bi ga zadovoljila, a da se za njega sada bore Liverpool i Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daily Star, pak, tvrdi kako će Ćorić u sljedećih 48 sati biti na liječničkom pregledu u Liverpoolu koji za njega nudi 15 milijuna funti. U ovoj ludoj utrci za Ćorićem Daily Mail piše kako "pole position" ima City, dok Daily Star navodi kako je u prednosti za Hrvatom Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo