HRVATSKI TRENER ŠKOLOVAO ALLEGRIJA: / Genoa natrpala Juventus kao nitko već godinama

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Veliko iznenađenje napravili su nogometaši Genoe koji su na svom travnjaku u utakmicu 14. kola talijanskog prvenstva svladali aktualne prvake pobijedivši ih 3-1.

27.11.2016.
20:57
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Ono što posebno zadivljuje jest sljedeći podatak - nitko Juventusu u okvirima nacionalnog prvenstva nije utrpao tri pogotka otkad na klupi kluba iz Torina, od 2014., sjedi Massimilano Allegri. Nitko do Jurićeve Genoe koja je do pobjede stigla pogocima Giovannija Simeonea (3., 13.) i autogolom Alexa Sandra (29.).

Poraz branitelja naslova za koje je Mario Mandžukić odigrao susret u punoj minutaži ublažio je Miralem Pjanić golom iz 82. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo odlučni, agresivni i maksimalno smo nagrađeni. Činilo se da se danas mnogo toga razvija u našem smjeru, obično se moramo više naraditi za postizanje pogotka. U susretima protiv Juventusa sve se svodi na to kako želite 'umrijeti'. Povučete li se u obranu, prije ili kasnije postići će vam gol, kao što je to nama napravio Pjanić, ali imate šanse zaigrate li agresivno i krenete u juriš na njih", objasnio je Jurić kako do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo