HRVATSKI TRENER RASPLAKAO SE NA PRESICI: / 'Ne znam što se događa, ovo je strašno'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Hrvatski trener na klupi Genoe Ivan Jurić nije mogao sakriti suze na presici nakon poraza od Chieva 2-1 u nedjelju.

30.4.2017.
21:00
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Poraz od Chieva teško je sjeo Ivanu Juriću koji nastavlja sa svojim klubom tonuti u opasnu zonu ispadanja iz prve lige talijanskog nogometa, što bi bila tragedija za njega. Nije ovo bila sretna nedjelja za njega. Giovanni Simeone nije iskoristio penal u 36., ali je Goran Pandev donio vodstvo Genoi od 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Chievo se uspio vratiti preko Bastiena u 60, dok je ekipi iz Verone pobjedu donio Birsa 10 minuta kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izašao pred novinare i onda je počelo...

Sve je to teško proživio Jurić, koji je kao igrač igrao za Genou od 2006. do 2010. i upisao 84 utakmice, uz jedan gol. Kad je izašao pred talijanske predstavnike "sedme sile", hrvatski trener počeo je plakati. Jurić nije mogao sakriti suze. Preteško mu je bilo sve to...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Žao mi je mojih nogometaša, uistinu daju sve od sebe'

"Ne znam što se dogodilo, ne znam što se događa. Najiskrenije... Ovo je poput noćne more. Moji igrači treniraju dobro, treniramo najbolje što znamo. No, opet smo izgubili. Čak smo i danas krenuli i igrali dobro, a onda primili golove za koje smo se i pripremali na treningu. Žao mi je igrača, uistinu daju sve od sebe, ali se stvar ne popravlja. Mislili smo nakon remija protiv Lazija da je sve krenulo na bolje, ali... Sada imamo još četiri finala i želimo prekinuti sve ovo. Jer, ovdje sam doživio najljepše trenutke u životu. Genoa je moja utrka života", rekao je emotivni Jurić, a nakon toga u suzama brzo napustio presicu, javlja La Gazzetta delo Sport. Jurić je i sam priznao kako ga je strah ispadanja iz lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Serie B? Da, strah me toga", prenosi Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući porazima Empolija i remiju Crotonea, Genoa, klub koji je devet puta osvajao Scudetto i dalje ima pet bodova više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genoa, koja je u posljednjih 19 kola ostvarila svega jednu pobjedu, uz četiri remija i 14 poraza, u zadnja četiri kola igra protiv Intera kod kuće, Palerma u gostima, Torina pred svojim navijačima i Rome u Rimu. Uprava Genoe bila je dala i otkaz Juriću, ali nakon svega 45 dana vratila ga je na klupu.

Bivši hrvatski reprezentativac prošle sezone uveo Crotone u najviši razred talijanskog nogometa, ali je, umjesto ostanka u tom klubu, prihvatio ponudu Genoe i započeo svoju talijansku avanturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo