HRVATSKI TRENER POTJERAN NA TRIBINU: / 'Impulzivan sam, ne možete mi oduzeti taj dio duše'

Image
Foto: Screesnhot
Image
Foto: Screesnhot

Hrvatski stručnjak Ivan Jurić, trener nogometaša Genoe, imao je razloga za zadovoljstvo poslije nedjeljnog remija (0-0) protiv Empolija u osmom kolu talijanske Serije A.

16.10.2016.
22:35
Screesnhot
VOYO logo

Iako na prvi pogled domaći remi protiv pretposljednje momčadi lige i nije veliki uspjeh, treba uzeti u obzir da je Genoa od 34. minute imala igrača manje na terenu jer je isključen Darko Lazović. No, nije srpski veznjak jedini koji je izletio, na tribine je prije kraja utakmice morao i sam Jurić zbog prigovora sucu, a Football Italia piše da su ga zbog napada ljutnje morali odvući njegovi igrači.

Image
NOVI DEBAKL PERIŠIĆA I DRUŠTVA: /

Icardi i Handanovič uništili Inter, Jurić do boda s igračem manje

'Ne mogu sjediti poput kipa'

"Impulzivan sam, ne možete mi uzeti taj dio duše. Uvrijeđen sam ako je netko agresivan prema meni", rekao je kasnije Jurić, a za Sky Sport je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu voditi utakmicu bez gestikuliranja. Nikoga ne vrijeđam i ne koristim ružne riječi. Ne mogu sjediti mirno poput kipa, suci bi trebali biti malo opušteniji i imati više razumijevanja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genoa je, uz odigranu utakmicu manje, na viskom sedmom mjestu s 12 bodova. Jurićevi su nogometaši samo jednom poraženi u dosadašnjem dijelu prvenstva, a sljedeće im kolo donosi gostovanje kod gradskog rivala Sampdorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo