HRVATSKI TRENER OPLAKUJE SMRT PRIJATELJA: / 'Nismo se čuli 20 godina, ali čim sam vidio sliku...'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Tragična smrt gotovo cijele momčadi brazilskog prvoligaša Chapecoensea u hrvatskim je nogometnim krugovima posebno potresla Tomislava Ivkovića.

30.11.2016.
21:42
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Zrakoplov kojim je momčad Chapecoensea putovala na prvu utakmicu finala Copa Sudamericane, južnoameričke inačice Europske lige, srušio se u zabačenom planinskom području u Kolumbiji. Šest osoba preživjelo je pad, uključujući trojicu nogometaša.

'Bio je sjajan dečko'

Među poginulima je i trener Chapecoensea Caio Junior koji je tijekom igračke karijere jednu sezonu dijelio svlačionicu s Ivkovićem. Trener saudijskog Al-Faisalyja i donedavni strateg Lokomotive igrao je s Caijem u portugalskom Belenensesu u sezoni 1994/95.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tomislav Ivković

"Uh, vjerujte mi, čim sam vidio sliku odmah sam pomislio kako bi to mogao biti on. Ma znao sam da je to Caio Junior . Nismo se niti vidjeli niti čuli gotovo 20 godina, nisam još niti pročitao kako se zove trener Chapecoensea, ali čim sam vidio sliku, znao sam kako je to on. Ma iskreno, nisam znao niti da se on bavi trenerskim poslom. Čudno, 20 godina nisam vidio njegovu sliku, no odmah mi je on pao na pamet", priznao je Ivković za Goal.com.

"Caio Junior je bio sjajan dečko, svi su ga obožavali u Belenensesu. Ne pričam to sada samo ovako, zbog ove užasne tragedije, već je stvarno bio čovjek na mjestu. Puno smo se družili u to vrijeme, ne mogu vjerovati što se dogodilo", dodao je nekadašnji vratar Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o nesreći brazilskih nogometaša pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo