HRVATSKI NOGOMET NA ISPITU ZRELOSTI: / 'Iznenađen sam tom kaznom, premda je situacija komplicirana'

Image

Komisija za žalbe Hrvatskog nogometnog saveza danas će odlučiti hoće li Soudani nastupiti u derbiju s Hajdukom ovog vikenda.

21.4.2017.
9:37
VOYO logo

Alžirac se žalio na suspenziju od jedne utakmice koju mu je izrekao disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić nakon prijave nogometaša iz četvrte lige iz istarskog NK Plomina Gorana Kvalića, inače navijača Rijeke koja se s Dinamom bori za titulu prvaka Hrvatske.

Odluka o Soudanijevoj suspenziji podigla je na noge vodeće ljude Dinama, nogometnog saveza i sudačke organizacije. Braća Mamić najavljuju osvetu i poručuju "Nećete razbojnici", a šefovi sudačke organizacije Ante Kulušić i Ante Vučemilović-Šimunović nisu podržali Pavličić-Bekića, iako se slažu da je Dinamov Alžirac zaslužio biti sankcioniran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznenađen sam tom kaznom, premda je situacija komplicirana. Pejin je sve vidio te reagirao onako kako je smatrao potrebnim. Na raspolaganju su bile tri mjere: 1) upozorenje, 2) opomena, 3) isključenje. Postupio je slikovito pokazujući griješniku bedž "Respect“ na svome dresu. Je li promašio? Vjerojatno jest, ali o tome se mora očitovati struka. Već i je, povjerenik Ante Kulušić rekao je svoje, sigurno će Tihomir – inače jedan od najsavjesnijih, najsustavnijih sudaca koji zaista ulaže u sebe - snositi posljedice", kazao je dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović-Šimunović za službenu stranicu prve hrvatske nogometne lige.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo