NEĆE GA GOL

HRVATSKI NAPADAČ I DALJE U GOLGETERSKOJ KRIZI: Juventusov trener objasnio Mandžukićevu nemoć

Mjesto u startnoj postavi Juventusove momčadi ponovno je pronašao Mario Mandžukić, barem kada je u pitanju bio derbi protiv Interovog nogometnog sastava.

Baš pretpostavljanje hrvatskog napadača Gonzalu Higuainu bilo je jedno od pitanja na koje je nakon poraza morao odgovoriti Juventusov trener Massimiliano Allegri.

VATRENI JUNAK VELIKOG DERBIJA: Ivan Perišić ušao s klupe i srušio Juventus na San Siru!

Juventus je imao uvodno vodstvo na utakmici koje je preobličeno u 1-2 poraz nakon što su Icardi, a potom i Ivan Perišić zabili za preokret. Skupocjeni Higuain dobio je tek posljednih petnaestak minuta da pokuša nešto napraviti za talijanske prvake, pritom podići i brojku sa svojim ligaškim golovima koja je trenutačno na tri, no ostalo je samo na pokušajima. S druge strane, Mandžukić još uvijek čeka prvijenac kojeg nema niti nakon gotovo 230 ligaških minuta.

Allegri je ovim riječima objasnio svoju odluku o stavljanju Mandžukića u uvodni sastav i objasnio kako je vidio njegov učinak:

„Borio se i borio, neke je stvari napravio dobro, neke tako-tako. Ali, ako momčad igra loše onda je teško očekivati da napadač nešto napravi. Higuain? Njega ću trebati u nadolazećim utakmicama, zato je u ovoj sjedio na klupi.“

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr