HRVATSKI HIT NAPADAČ NA METI SLAVNOG KLUBA: / Sljedeće sezone napokon bi mogao igrati u Ligi prvaka

Image
Foto: AFP, JEAN-FRANCOIS MONIER

Odlične ovosezonske igre i pregršt golova u jakoj francuskoj ligi skrenule su pažnju brojnih europskih klubova prema hrvatskom nogometašu Ivanu Santiniju (27).

10.5.2017.
17:10
AFP, JEAN-FRANCOIS MONIER
VOYO logo

Zadranin je prošlo ljeto prešao iz belgijskog Standarda u Caen i sjajno se snašao u Le Championnatu. Dva kola prije kraja je na diobio petog mjesta ljestvice strijelaca, zabio je 15 golova, koliko i puno razvikaniji napadač Nice Mario Balotelli.

Odšteta tri milijuna eura

Caen se još uvijek bori za ostanak pa Santini još uvijek ne razmišlja o sljedećoj sezoni, ali s obzirom na interes koji vlada za njega, malo je vjerojatno da će ostati na istoj adresi. Turski mediji pišu da ozbiljno zanimanje za njega pokazuje aktualni tamošnji prvak Beşiktaş koji traži zamjenu za Kamerunca Vincenta Aboubakara koji će se vjerojatno vratiti u Porto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milliyet navodi da bi se cijena za Santinija mogla kretati oko tri milijuna eura što je prihvatljivo za Beşiktaş koji vodi u turskom prvenstvu i na najboljem je putu da obrani naslov. Dođe li do transfera, bit će to ogroman korak naprijed u karijeri za Santinija koji će po prvi put dobiti priliku zaigrati u Ligi prvaka. Ranije u karijeri je igrao za Inter Zaprešić, Ingolstadt, Zadar, Freiburg, Kortrijk i Standard Liege.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo