HRVATSKA JEDVA DO POBJEDE, A ČAČIĆ ZADOVOLJAN: / 'Moldavija nam nije napravila pravu priliku'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
27.5.2016.
22:58
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska je u Koprivnici pobijedila nedoraslu Moldaviju, koja je k tome stigla bez nekolicine igrača, samo s 1-0, a jedini je strijealac u devetoj minuti bio Andrej Kramarić. U nastavku dvoboja naša je reprezentacija imala veći posjed lopte, ali nije to bila dobra igra.

Image
ČAČIĆU, ŠTO SE DOGAĐA? /

Troma i uspavana Hrvatska se namučila protiv nedoraslog suparnika!

Image
ČAČIĆU, ŠTO SE DOGAĐA? /

Troma i uspavana Hrvatska se namučila protiv nedoraslog suparnika!

Konsolidacija zadnje linije

"Zadovoljan sam u kontekstu činjenice da se nismo posebno pripremali za ovu utakmicu. Važno je da su svi ostali u stroju. Dominirali smo, pogađali vratnice, ali nije bilo preciznosti", naglasio je Čačić za HTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić je najmanje mijenjao u obrambenoj liniji koju je htio dovesti u red budući da su mu glavni veznjaci (Modrić, Rakitić) i prvi napadač (Mandžukić) i dalje odsutni.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htjeli smo barem zadnju liniju konsolidirati, doduše bez Srne, i mogu biti zadovoljan. Moldavija nam nije napravila pravu priliku, a moji braniči nisu imali ni individualnih pogrešaka", dodao je izbornik.

Nekoliko sati prije utakmice stigla je vijest da je FIFA kaznila Hrvatsku sa 150.000 švicarskih franaka i dvije utakmice bez gledatelja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Razlog su rasistički ispadi navijača na prijateljskim utakmicama protiv Izraela i Mađarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljeda Kramarića

"Teško mi je to komentirati. Nogomet se igra za publiku, a igrati bez nje je jako teško. Moramo ozbiljno shvatiti poruke koje nam šalje FIFA, bojim se da sportaši samo to neće morći riješiti. Teško je pripremati se za velika natjecanja i težiti da dođemo na njih, a nemaš optimalne uvjete za to. Odigrat ćemo praktički pet utakmica bez gledatelja, teško je tako", prokomentirao je Čačić.

Jedini strijelac Kramarić je izašao na poluvremenu šepajući, ali nakon utakmice je izrazio nadu da nije zadobio težu ozljedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbitnije je da smo pobijedili iako je bilo teže nego što smo oečkivali. Htjeli smo i zbog publike i zbog nas samih da bude više golova, ali suparnik je bio jako agresivan i nije ga bilo lako probiti. Nadam se da ozljeda nije ozbiljna, vjerojatno nekoliko dana neću trenirati, ali valjda će biti dobro", rekao je napadač Hoffenheima.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo