OGLAS

HRVATSKA GORI NAKON SRAMOTE U TALLINNU: / 'Bravo RTV serviseru, prodao si ugled dok si rekao keks'

Image
Foto: PIXSELL

Jučerašnji teški poraz Hrvatske od 119. reprezentacije svijeta Estonije odjeknula je čitavom zemljom.

29.3.2017.
8:42
PIXSELL
VOYO logo

Čuli ste, vjerojatno, za onu kako za vrijeme velikih natjecanja Hrvatska ima 4, 500 izbornika. E sad bi se ova doskočica mogla upotrijebiti u ovoj situaciji. Debakl Hrvatske u Tallinnu tema je dana u zemlji, a i šire. Svi se pitaju kako je to jedna renomirana reprezentacija tako teško mogla izgubiti od nogometnog liliputanca.

Kod fanova su zavladali šok i nevjerica. Gorčina. Sramota, ljutnja... Svatko je našao nešto za kazati, istaknuti. Ne samo na društvenim mrežama, nego i u komentarima čitatelja Net.hr-a. Većina čitatelja iznimno je ljuta zbog poraza, pa napada sve, od Čačića, preko" razmaženih igrača", pa do Šukera, Mamića i HNS-a .Tu su i oni koji ističu kako su Vatreni bili bolji, ali na kraju nesretno izgubili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ima i onih smije li, uopće, Hrvatska izgubiti, ako se uzme u obzir potrese tektonskih razmjera, koje je izazvao ovaj poraz.

Naravno, neki su se i veselili porazu, a radi se o onima koji se protive aktualnom vodstvu Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim povodom, donosimo vam najzanimljivije komentare čitatelja Net.hr-a.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je super!!! To će nas prizemljiti da shvatimo ,ako nisi u igri 100% ne možeš pobjediti".

"Šverca se već dve godine na Luku, Mandžu, Ćorluku I to je to, pogledajte uigranost po linijama i kretanja, ravno nuli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mašala".

'On je u sastav morao staviti sve Mamičeve igrače pod ugovorom'

"Nemojte biti bez duše. Pa Čačić je pred sobom imao razigranu hokejašku reprezentaciju Estonije a on je u sastav morao staviti sve Mamičeve igrače pod ugovorom. I sad dogodila situacija kao ono kad je bio par puta trener Dinama, pa je jedva pobijedio trećeligaša. Međutim, onda su uskočili suci i pomogli, a ovaj sudac pe*er jedan ni da svira bar tri četiri penala i tako spasi TV mehaničara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakav izbornik! Proda ugled dok si rekao keks!"

"Španjolska-Hrvatska sljedeća prijateljska, pa da vidimo na čemu smo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve super, bolje nekad puknut friendly nego kvalifikacijsku utakmicu... Bar su potvrdili ovaj Ćorić, Kalinić, Bradarić i takvi drkovi da su beskorisni...".

"Nije mi jasan ovaj Čačić sa samo 5 rezervi dok suparničke ekipe uvijek imaju barem duplo više zamjena. Pitam se zar smo stvarno tako jadni da ne možemo naći barem 10 dečkiju za zamjene ili su u repki samo oni koji plaćaju članarinu?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Treba smjeniti te čobane Šukera, Mamića, Čačića".

"Estonija - Mamić d.o.o. 3-0".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je ludilo do boli !!!"

"Čačić, veliki stručnjak, dobio je novi ugovor".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pa valjda su igrali na istom terenu. Ili možda nisu'

"Ja ne razumijem zašto uopće dogovaraju prijateljske utakmice sa takvim protivnicima. Hrvatska pobjedom nad Estonijom i takvim sličnim reprezentacijama ne dobija apsolutno ništa, a izgubiti može puno. Naši igrači nemaju motiva igrati prijateljske utakmice s takvim protivnicima, dok naprotiv, oni imaju ogroman motiv jer "uzeti skalp" Hrvatskoj je za njih velika stvar. I onda se događa da naši igrači idu mekano (čuvajući noge), a protivnik igra kao da je to kvalifikacijski susret. Maksimalno se zalažu i onda dolaze i ozljede i ovakovi porazi. Da su dogovorili utakmicu sa reprezentacijom koja je "našeg ranga" ili višeg (Italija, Poljska, Švicarska, Portugal, Španjolska i slično), onda bi i naši igrači imali jednak motiv kao i protivnički, te onda se ovakve blamaže i ozljede (što je najgore) ne bi događale".

"Da. Kriv je teren. Pa valjda su igrali na istom terenu. Ili možda nisu. Čačiću traži ti stare Rizove ili Rudi Čajavec televizore pa tamo probaj nešto probaj napraviti. A i umišljene zvijezde Mitrovići, Leškovići, Rogovi, Pjace, Čopovi, Kramarići trebaju shvatiti da su obični papci i da još puno trebaju raditi da bi postali igrači. Iako mnogi nikada to niti neće biti. Ali dok je naših novinara Rog i Pjaca u tandemu su bojli od Tandema Mesi Neimar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ante Čačić je totalni bezveznjak'

I Estonija je igrala na tom isto terenu pa su vas razvalili,nije to greška igrača već idiota Čačića koji šalje predpozive pa te iste igrače ne zove na prijateljsku utakmicu da nebi slučajno koji od njih zabio gol ili slično. Glavno da ima mjesta za Ćorića, Pivarića..... Bravo RTV serviseru, lako je voditi momčad dok imaš Modrića, Rakitića, Kalinića..... Ova utakmica je poslužila za dizanje rejtinga ali Estonije koju je pobijedila država ili slično.

"Teren katastrofa baš kao i HNS ...Perišić dobro kaže. .."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ante Čačić je totalni bezveznjak. Slaže ekipu tako da igrače stavlja na mjesta koja im ne odgovaraju, reagira po slučajnom nahođenju a utakmicu prati kao "baba Mara". Cucla bombone i drijema. Kad se Pjaca ozlijedio nije pokazao ni trun empatije već je gledao u drugu stranu i cuclao bombon sa potpuno nezainteresiranim izrazom lica. Ukratko: ne zna složiti momčad, ne zna reagirati izmjenama, ne zna voditi utakmicu, kao motivator je čista nula... J..o ga onaj koji ga je postavio.

"Zajebao nas je taj pijesak! Čačić je radio strategiju za pijesak granulat 0,1 mm,a oni su nam podvalili malo veći granulat!Nadam se da smo već uložili žalbu i da će se utakmica ponoviti!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta sva bahata bagra igrača treba biti kažnjena na bilo koji način, tko im daje za pravo da sramote hrvatsku zastavu".

"Ne znam i koja je svrha igrati utakmice ako ekipa nije kompletna, svaki poraz ide u povijesnu reprezentativnu statistiku , samo ponižavaju državu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dalo se naslutiti zadnjih pol sata protiv Ukrajine."


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo