VIDEO: / Eurosportovi komentatori otkrili sebičnog Halilovića

Hrvatska U17 reprezentacija upisala je prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu. Nakon poraza od Maroka, u skupini C, momčad izbornika Ivana Gudelja s 1:0 nadigrala je Panamu.

21.10.2013.
17:01
VOYO logo

Opet to nije bila briljantna predstava naše reprezentacije, no mali Vatreni su ipak za klasu jača momčad od Paname i praktički su osigurali prolaz u drugi krug natjecanja u UAE.

Naime, po dvije prvoplasirane momčadi osigurat će osminu finala, ali i četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije iz šest skupina na SP-u. S ova tri boda Hrvatska je vjerojatno to osigurala, ali za potvrdu prolaska bit će dovoljan i bod protiv Uzbekistana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svih 90 minuta naša reprezentacija je bila bolji suparnik, ali i dalje čekamo pravu predstavu naše reprezentacije. U ponedjeljak su odigrali koliko su trebali, a Panamci baš i nisu nogometna elita.

Jedini gol zabio je Ante Roguljić u 28. minuti na asistenciju Malokua, a prednost je mogao u nastavku podebljati i Knežević, ali napadač se potpuno obrukao kad je s četiri metra samo trebao pospremiti loptu u mrežu, a on ju je jedva zahvatio nogom. Kazna je zamalo stigla preko Gonzaleza, on je s 30 metara odličnim udarcem pogodio prečku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alen Halilović nije se opet iskazao, zapamtili smo ga po jednoj nervoznoj reakciji kada se naljutio na suca zbog dosuđenog prekršaja, arbitar mu je pogledao kroz prste i nije pokazao žuti karton. U sudačkoj nadoknadi imao je idealnu prigodu kroz dvije kontre dodati samom suigraču za 2:0, a Alen nije ni pomislio na tu mogućnost, već je krenuo solirati i upropastio je čiste prigode.

//www.youtube.com/embed/Xw2cVwkXZC0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska ima odlične igrače, ali oni ne igraju kao momčad. Neki igrači igraju za sebe i to već drugu utakmicu zaredom", zanimljivo su zaključili komentatori Eurosporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo