HRVATI NAPRAVILI ŠOU U ITALIJI: / Jedan izborio penal, dvojica asistirala u velikoj pobjedi Fiorentine

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI
Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Trojica hrvatskih nogometaša odigrala su značajnu ulogu u trijumfu Fiorentine koja je u 13. kolu kao gost deklasirala toskanskog rivala Empoli s 4-0.

20.11.2016.
17:09
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

Nikola Kalinić se vratio na teren nakon ozljede zbog koje je propustio pobjede hrvatske reprezentacije protiv Islanda i Sjeverne Irske. Hrvatski napadač je u 26. minuti bio u odličnoj prilici, ali sapleo ga je domaći golman Skorupski. No, i prije nego što je Kalinić od suca uspio tražiti jedanaesterac, natrčao je Bernardeschi i smjestio loptu u mrežu za vodstvo Fiorentine.

Image
PREOKRET KAKAV SE NE VIĐA SVAKI DAN: /

U sedam minuta od zaostatka 0-2 do pobjede 3-2!

Šest utakmica bez poraza

Odmah na početku drugog poluvremena Diousse je napravio prekršaj u šesnaestecu na našem Milanu Badelju, a Iličić je bio precizan s bijele točke. U 61. minuti se istaknuo i treći Fiorentinin Hrvat Hrvoje Milić koji je asistirao Bernardeschiju za treći gol. Konačnih 4-0 je šest minuta kasnije postavio Iličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva trojica naših nogometaša odigrala su cijelu utakmicu za Fiorentinu kojoj je ovo šesti uzastopni dvoboj bez poraza, što ju je dovelo na osmo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nestorovski opet strijelac

Hrvatski stručnjak Ivan Jurić upisao je četvrti poraz na klupi Genoe. Bolji je na Olimpicu s 3-1 bio Lazio kojem je to donijelo skok na treće mjesto. Približili su se Biancocelesti na samo bod gradskom rivali Romi koje je u nedjelju upisala kiks na gostovanju kod Atalante (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bologna je s 3-1 nadigrala Palermo za koj je jedini pogodak postigao nekadašnji prvi strijelac HNL-a Ilija Nestorovski. Cijelu je, pak, utakmicu na vratima gostiju odradio naš Josip Posavec.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo