HOĆE LI DINAMO POKLEKNUTI? / Modre u sljedeća dva tjedna čeka pravi - pakao!

Image

Dinamo i nije u nekoj bajnoj formi, a pred hrvatskim prvakom pakleni je raspored utakmica.

17.9.2016.
13:00
VOYO logo

I dok se Zlatku Cici Kranjčaru stolica trese, pred Modrima je pakleni raspored susreta u rujnu. Nakon poraza od Lyona, Zagrepčani su usredotočeni na derbi s Rijekom u sklopu 9. kola HNL-a na Rujevici (19 sati).

CICO PRED OTKAZOM, DINAMOV GAZDA POTVRDIO: ‘Kranjčar ne smije izgubiti u Rijeci’

Počelo s Osijekom, kako će završiti?

Kako su Modri u prošlom kolu izgubili na svom travnjaku protiv Osijeka (1-0), a nakon toga doživjeli i težak poraz u 1. kolu skupine H Lige prvaka protiv Lyona u Francuskoj (3-0), našli su se u nimalo lakoj situaciji. Što zbog vlastitog samopouzdanja, što zbog (ne)pobjedničkog ritma, položaja na tablici HNL-a (dijele drugo mjesto s Osijekom s 19 bodova) i rasporeda susreta koji je ispred njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nakon Lokomotive slijedi Juve

Naime, nakon susreta s Rijekom 20. rujna čeka ogled 1/16 finala Kupa protiv NK Veli Vrh kod Pule.

DOK MU SE STOLICA TRESE, CICO PORUČUJE: ‘U Lyonu su podbacila trojica nogometaša, a Ćorić ima problem…’

Nakon prvog ispita Hrvatskog kupa momčad trenera Kranjčara vraća se u Zagreb gdje slijedi utakmica prvenstva na gostovanju kod Lokomotive, 23. rujna, a zatim kreću pripreme za otvaranje Lige prvaka na Maksimiru, susret 2. kola protiv talijanskog prvaka Juventusa za koji igraju Mario Mandžukić i Marko Pjaca. Na toj utakmici na Maksimir će se vratiti Bad Blue Boysi koji će, sasvim sigurno, napraviti pakao na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba na dva fronta je teško bojno polje

Nakon Lige prvaka i spomenutog iznimno zahtjevnog susreta, Dinamo čeka derbi protiv Hajduka na Maksimiru 2. listopada. Znači, Dinamo mora podići nivo svoje igre jer ih čeka zahtjevne utakmice (izuzev ove u Kupu koju se, opet, nikako olako ne smije shvatiti da se ne bi ponovio slučaj "Dugo Selo").

Image
Foto: AFP, JEAN-PHILIPPE KSIAZEK
Image
Foto: AFP, JEAN-PHILIPPE KSIAZEK

Junior Fernandes

Borba na oba fronta itekako je teško bojno polje na kojim opstaju samo oni najbolji. Hoće li Dinamo preživjeti i osvojiti maksimalan broj bodova, onaj realan (znači 9 u prvenstvu - Rijeka, Lokomotiva i Hajduk), plasirati se osminu finala Kupa Hrvatske i protv Juvea pružiti kud ikamo bolju partiju nego što je to bio slučaj protiv Lyona, vidjet ćemo. No za sad, kako trenutno stvari stoje, Dinamo i ne izgleda baš dobro. Na Cici Kranjčaru je da probudi momčad najbolje što može. Inače će vjerojatno dobiti otkaz na klupi trenera Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo