Upute građanima Zagreba i navijačima uoči večerašnje utakmice

Večeras (20.15) hrvatska nogometna reprezentacija igra protiv Škotske, a iz HNS-a su se obratili priopćenjem koje sadrži važne obavijesti za sve koji idu na utakmicu.

7.6.2013.
9:32
VOYO logo

"Dragi navijači hrvatske reprezentacije i građani Grada Zagreba, donosimo Vam sve potrebne informacije vezane za organizaciju utakmice Hrvatska - Škotska. Hrvatski nogometni savez poziva sve navijače da na stadion Maksimir dođu što ranije - stadion se otvara dva sata prije utakmice (18.15). Važno je napomenuti kako je princip ulaska na stadion vrlo jednostavan: jedna osoba - jedna ulaznica. Ulaznica je potrebna i za dijete jer svatko mora imati osigurano mjesto na stadionu, a sva djeca moraju biti u pratnji punoljetne osobe. Svi transparenti koji su izvan standardnih dimenzija (1x2 metra) trebaju biti ranije pregledani i postavljeni na tribine, pa se pozivaju nositelji istih da na stadion dođu u 16 sati na ulaze onih tribina za koje posjeduju ulaznice. Na stadion se mogu unijeti zastave veličine 3x2 metra.

HNS će koristiti pravo da kao organizator kroz redarsku i zaštitarsku službu na određenom broju ljudi usporedi podatke s ulaznice s osobnim podacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Zapadnu tribinu dolazi se iz smjera bacača diska, na Sjevernu tribinu ulazi se s Maksimirske ulice, dok se na Istočnu tribinu može ući s Maksimirske ili Jakićeve ulice. Na Južnu tribinu dolazi se iz smjera Budakove odnosno okretišta Borongaj. Svi navijački autobusi bit će parkirani na Aveniji Gojka Šuška.

Promet će biti posebno reguliran pa se mole svi građani Zagreba za strpljenje ako moraju koristiti širu stadionsku zonu, a svim građanima se preporučuje da izbjegavaju prometnice blizu Maksimira u razdoblju od 18 do 23 sata, ako je to moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pirotehnika, sve vrste oružja, staklene boce, kantice ili alkoholna pića, nedozvoljene droge ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion.

Popis zabranjenih predmeta uključuje, kao i obično, i kišobrane. Kišobrani su zabranjeni kako zbog sigurnosnih razloga (podesni za nanošenje ozljeda) tako i zbog smanjivanja vidljivosti prema terenu drugih gledatelja na stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNS se posebno zahvaljuje gradonačelniku Milanu Bandiću, gradskim službama i Gradu Zagrebu na sveukupnoj pomoći u organizaciji ove utakmice", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo