HNS NAGRADIO 11 NAJVJERNIJIH NAVIJAČA VATRENIH: / Na ljestvici se našli ljudi različitih dobnih skupina

Image
Foto: Ilustracija/Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez (HNS) nagradio je 11 najvjernijih navijača koji su prema evidencijama u sustavu prodaje ulaznica bili na najviše utakmica reprezentacije u posljednjih 5 godina.

23.10.2017.
14:24
Ilustracija/Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

HNS će 11 'vatrenih' navijača nagraditi s personaliziranim dresom hrvatske reprezentacije te sa po dvije ulaznice za predstojeću domaću utakmicu s Grčkom.

Ljestvicu najvjernijih navijača predvodi Marijan Novoselac iz Komletinaca. Na drugo i treće mjesto upisao se par "gastarbajtera" iz malog srednjobosanskog mjesta Paklarevo na privremenom radu u Švedskoj Dragan Lukić i jedina navijačica na ovom popisu Mirjana Akrapović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZLATKO DALIĆ ZA NET.HR: ‘Ne pada mi na pamet ikoga izbacivati niti otpisivati iz momčadi, a Srnin doping radi nam probleme’

Na ovoj ljestvici se našlo navijača različitih dobnih skupina, od 30-godišnjaka do 54-godišnjaka, iz svih krajeva naše Domovine i dijaspore. Tako je na četvrtom mjestu Ivan Kedžo iz istarskog Buzeta, na petom Zagrepčanin Slaven Lajtman, a slijedi ga Antun Bulić iz Stuttgarta. Osječanin Samir Mazić je sedmi, a Darko Jelaković iz Bjelovara osmi. Ljestvicu 11 najvjernijih vatenih navijača na devetom, desetom i jedanaestom mjestu zaključuju Andrej Pilčić iz Matulja, Josip Hrkać iz Žepča te Tomislav Bašić iz Zadra.

Od prošloga tjedna ulaznice za utakmicu s Grčkom u prodaji su putem interneta, a od 6. studenoga moći će se kupiti i na blagajnama stadiona Maksimir. Do sada je putem interneta prodano oko 3,000 ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo