DINAMO OSTAJE BEZ STUPA OBRANE: / Miljenik navijača i trenera Cvitanovića napušta maksimirsku momčad

Image
Foto: PIXSELL

U nadolazećim danima trebao bi potpisati za argentinski Racing

10.1.2018.
12:52
PIXSELL
VOYO logo

"Kad sam dolazio o Dinamu nisam znao ništa, osim da je najbolji klub u Hrvatskoj i da igra Ligu prvaka. Zavolio sam Dinamo, grad, ljude u njemu. Ušli su mi pod kožu", podsjeća 24sata.hr na riječi Leonarda Sigalija, argentinskog stupa obrane maksimirske momčadi koji, dodaje isti izvor, napušta klub.

Dva milijuna eura

Argentinski Racing, nastavlja se, ponudio dva milijuna eura i transfer će uskoro biti realiziran. Navodno sami Argentinci tvrde da je u pitanju gotova stvar i da će Sigali u nadolazećim danima trebao biti predstavljen u Buenos Airesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigali je u Dinamo stigao početkom srpnja 2014. bez odštete, a nedavno je potpisao novi ugovor s klubom kojim se obvezao na ostanak do 2020. godine.

Cvitanović ga voli

"Leo je profesionalac ‘par excellance’ i mislim da produženje ugovora govori samo od sebe. Bez njegovih ljudskih kvaliteta produženje ugovora ne bi došlo, na taj segment polažemo veliku pozornost. Sigali je profesionalac koji odrađuje apsolutno sve, svaki sportaš i svaki igrač Dinama bi se tako trebao ponašati. Trenira, akceptira, sudjeluje i preuzima odgovornost da bude glasniji u svlačionici. Ima svu podršku od mene na terenu, i igraču i ljudsku", kazao je tom prilikom trener momčadi Mario Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti dva mjeseca kasnije morat će kombinirati kako bez njega...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo