HLADNOKRVNI MAJSTOR: / Sorianova panenka utišala Santiago Bernabeu, Ramos se iskupio za pogrešku

Image

Nogometaši Real Madrida odigrali su protiv Villarreala na svom stadionu Santiago Bernabeu utakmicu 5. kola španjolskog prvenstva.

21.9.2016.
20:58
VOYO logo

Šesnaestu su Realovi nogometaši dohvatili protiv Espanyola i time poboljšali klupski rekord i izjednačili španjolski kojeg su držali Barcelonini nogometaši iz sezone 2010/11. Madridska momčad protiv Villarreala igrala je bez Luke Modrića, no od prve je do posljednje minute na travnjaku bio Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da je napadački tercet činio Ronaldo, Benzema i Bale, kao i to da se ozlijedio Marcelo. Po prvi put ove sezone Real u prvom poluvremenu nije uputio niti jedan udarac u okvir suparničkog gola.

Kako bilo, Villarreal, koji je do početka ogleda imao dvije pobjede i dva remija, vodio je protiv bodovno savršenog Reala pogotkom Soriana s bijele točke. Stigao je on nakon što je lopta u ruku u šesnaestercu pogodila Sergija Ramosa kojem je, pak, to već treći ovosezonski skrivljeni jedanaesterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realizirao ga je hladnokrvno pogodivši panenkom Bruno Soriano u 45. minuti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos se odmah i iskupio za svoju pogrešku i to na najbolji mogući način - pogotkom odmah na otvaranju nastavka igre. Bio je kapetan momčadi precizan udarcem glavom nakon ubacivanja iz kuta Jamesa Rodrigueza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio je Ramos prvi put Villarrealu u svom dvadesetom nastupu protiv te momčadi. Ukupno mu je ovo bio 46. gol u španjolskom prvenstvu, a ukupno 74. u karijeri zbroje li se nastupi ovog braniča za klub i reprezentaciju. Zanimljivo, u ovom je trenutku najbolji Realov strijelac u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo