Otkriveno u kojem će klubu Messi igrati nakon Barcelone!

Vjerojatno najbolji nogometaš današnjice Lionel Messi cijelu seniorsku karijeru nosi dres Barcelone, ali čini se da u slavnom katalonskom klubu nema namjeru objesiti kopačke o klin.

9.10.2014.
20:00
VOYO logo

Prema tvrdnji umirovljenog argentinskog nogometaša Gabriela Heinzea, četverostruki osvajač Zlatne lopte karijeru će zaključiti kao igrač Newell's Old Boysa. U klubu iz rodnog Rosarija Messi je napravio prve nogometne korake, prije nego što je kao 13-godišnjak preselio u Barceloninu akademiju La Masiju.

Nikad, dakle, Messi nije zaigrao u seniorskoj momčadi Newell'sa, ali ako je vjerovati Heinzeu, i to će se dogoditi za koju godinu. Sam Heinze je prošao sličan put: stasao je u Newell's Old Boysima, a u tom je klubu odigrao i posljednje dvije sezone u karijeri koju je zaključio ovoga ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi će se umiroviti u Newell'su. Na to ga uopće ne treba nagovarati, ne vidim ga ni u jednom drugom dresu u Argentini. Karijeru će završiti u Newell'su", prenosi Heinzeovu izjavu španjolska Marca.

//www.youtube.com/embed/7FKb428cXP8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji branič PSG-a, Manchester Uniteda i Real Madrida tvrdi da se njegova odluka da karijeru zaključi kod kuće pokazala odličnom.

"Na početku karijere sam odigrao samo nekoliko utakmica u Argentini i nikad nisam mislio da ću se vratiti. No, na kraju sam zadnje dvije sezone karijere proveo u Newell's Old Boysima i to su mi bile dvije najbolje godine u životu", zaključio je bivši Messijev reprezentativni suigrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo