Odbijena želja Hajduka: Među 'krivcima' i Dinamo

Hajduk je tražio odgodu derbija s Rijekom (nedjelja, 19.00), no većina prvoligaških klubova je bila protiv takve ideje.

19.7.2013.
18:35
VOYO logo

Hajduk je kao razlog naveo to što se na Poljudu postavlja pozornica za koncert Rogera Watersa, kao i loš travnjak, te je tražio da se utakmica igra u nekom drugom terminu, no nije dobio suglasnost većine prvoligaša.

Bile su, tvrde Sportske novosti, odbili Dinamo, Lokomotiva, Rijeka, Hrvatski Dragovoljac i Istra 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za momčad je to prilika da se iskupi svojim navijačima. To će biti veliki izazov jer se Rijeka zahuktala. Protiv Rijeke će biti druga priča i očekujem pravi derbi. Publika će biti tu, pravi ambijent pa neka pobijedi bolji", kazao je trener Hajduka Igor Tudor.

Anas Sharbini napokon je riješio sve pravne zavrzlame s bivšim klubom iz Saudijske Arabije i konačno može biti registriran za Rijeku, obavijestio je HNS klub s Kantride.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago nam je što smo uspjeli brzo ishoditi dozvolu za Anasa Sharbinija. Zadovoljan sam što smo kompletirali momčad. Odobrenje je došlo u pravi trenutak kada nas čekaju veliki izazovi: Europska liga i naravno dva velika derbija", rekao je sportski direktor Srećko Juričić.

Sharbini će tako pravo nastupa imati već u nedjelju kad Rijeka igra veliki derbi s njegovim bivšim klubom Hajdukom. (Vlm)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo