hnl

Odbijena želja Hajduka: Među 'krivcima' i Dinamo

Hajduk je tražio odgodu derbija s Rijekom (nedjelja, 19.00), no većina prvoligaških klubova je bila protiv takve ideje.

Hajduk je kao razlog naveo to što se na Poljudu postavlja pozornica za koncert Rogera Watersa, kao i loš travnjak, te je tražio da se utakmica igra u nekom drugom terminu, no nije dobio suglasnost većine prvoligaša.

Bile su, tvrde Sportske novosti, odbili Dinamo, Lokomotiva, Rijeka, Hrvatski Dragovoljac i Istra 1961.

“Za momčad je to prilika da se iskupi svojim navijačima. To će biti veliki izazov jer se Rijeka zahuktala. Protiv Rijeke će biti druga priča i očekujem pravi derbi. Publika će biti tu, pravi ambijent pa neka pobijedi bolji”, kazao je trener Hajduka Igor Tudor.

Anas Sharbini napokon je riješio sve pravne zavrzlame s bivšim klubom iz Saudijske Arabije i konačno može biti registriran za Rijeku, obavijestio je HNS klub s Kantride.

“Drago nam je što smo uspjeli brzo ishoditi dozvolu za Anasa Sharbinija. Zadovoljan sam što smo kompletirali momčad. Odobrenje je došlo u pravi trenutak kada nas čekaju veliki izazovi: Europska liga i naravno dva velika derbija”, rekao je sportski direktor Srećko Juričić.

Sharbini će tako pravo nastupa imati već u nedjelju kad Rijeka igra veliki derbi s njegovim bivšim klubom Hajdukom. (Vlm)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr