HAJDUKOVCI U TRANSU NAKON TRIJUMFA U OLEKSANDRIJI: / 'Bilo je veličanstveno'

Image
Image

Hajduk je u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige fantastičnom predstavom u Ukrajini svladao ukrajinsku Oleksandriju s 3-0. Pogotke za Bijele postigli su Marko Ćosić u 52., Ante Erceg u 82.

28.7.2016.
22:27
VOYO logo

Tako su hajdukovci već nakon prve utakmice skoro pa sigurno osigurali prolaz u play off Europske lige. Nakon susreta uslijedilo je veliko slavlje hajdukovaca zajedno sa stotinjak navijača koji su doputovali u 2300 kilometara udaljeno odredište. Sretan zbog uvjerljive pobjede bio je i trener Marijan Pušnik koji je nakon utakmice rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čekamo sada uzvrat na punom Poljudu'

"Iskrene čestitke igračima na izvanrednom drugom poluvremenu i vrlo vrijednoj i uvjerljivoj pobjedi. Bilo je ovo super prvo poluvrijeme 180-minutnog dvoboja protiv Oleksandrije, čekamo sada uzvrat na punom Poljudu. Ali, u mislima nam je sada samo nedjeljno gostovanje protiv RNK Splita gdje trebamo potvrditi ovu pobjedu", izjavio je slovenski trener, pišu službene klupske stranice Hajduka.

TA ČUDESNA SPLITSKA NOĆ U UKRAJINI! Hajduk Oleksandriju počastio ‘tricom’ i stekao veliku prednost za uzvrat

Pušnik, inače dosta kritičan prema svojim igračima i igri svoje momčadi u ovih dosadašnjih dva mjeseca na klupi Hajduka, ovoga puta pokazao je da itekako zna nahvaliti sbvoje igrače kad to i zasluže svojom igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Znali smo kako igra Oleksandrija'

"Moja momčad odigrala je veličanstveno i zaslužila je ovakav rezultat. Igra je bila na visokom nivou. Znali smo kako igra Oleksandrija, dugo smo ih gledali i analizirali", izjavio je Pušnik i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo znali da su Ukrajinci u dobroj formi i da su opasni iz kontri. Ali naš vratar Lovre Kalinić je imao dvije fantastične obrane. Poslije prvog gola smo počeli igrati opuštenije".

Dva lica Hajduka

Hajduk je u ovom susretu pokazao dva lica. Ono u prvom je bilo dosta uspavano. Pogotovo u prvih 15. minuta dvoboja u kojima su bijeli izgledali neprepoznatljivo. Izgubljeno. U drugom su Splićani zaigrali bolje i došli do vrijedne pobjede. Pušnik je objasnio oprezniju igru svoje momčadi u prvih 45. minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedno je gledati igru Oleksandrije na snimkama, drugačije je to izgledalo uživo. Stoga smo u prvom dijelu bili oprezni, a u drugom dijelu korigirali smo taktički aspekt igre."

Bijeli su nakon dvoboja, u 21:30 sati, krenuli autobusom iz Oleksandrije prema zračnoj luci u Krivom Rogu, a dolazak u Split očekuje se između 2:30 i 3:00 sata ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo