VIDEO: / 'S PONISTRE SE VIDI SOLTA' Hajduk predstavio svog novog 'spasitelja'

1.6.2015.
15:09
VOYO logo

"Dat cu sve od sebe kako bi i individualno i momcadski ekipu Hajduka digli na jednu vecu razinu", istaknuo Buric kojem ce vodenje Hajduka biti prvi samostalni posao e kako je sretan sto je postao trener Hajduka jer je to, po njegovim rijecima, bio i ostat ce veliki klub.

Odbacio je primjedbe kako nema trenerskog iskustva, rekavsi da je posao usavrsavao u poznatoj Freiburgskoj nogometnoj skoli koja je iznjedrila mnoge kvalitetne nogometase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskustva imam, vec 15-tak godina u Njemackoj radim sa nogometasima. Poznajem sve probleme kroz koje igraci prolaze od sazrijevanja do stasanja. Nadam se da cu imati dovoljno vremena pokazati sve sto znam", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit kakvu od njega nogometnu filozofiju mozemo ocekivati, odnosno hoce li to biti njemacki "dril" ili mediteranska leprsavost, Buric je kazao kako su Dalmatinci kreativni.

"Mi Dalmatinci imamo emocije i mentalitet koji nas krase i to trebamo iskoristiti, a kakvim cemo sustavom igrati trenutacno ne mogu reci jer mi treba malo vremena za to", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takoder je kazao kako vjeruje da ce dio svojeg iskustva stecenog na radu Njemackoj uspjeti "preseliti" i u Hajduk.

Osvrcuci se na stanje u hrvatskom nogometu Buric je rekao kako misli da je hrvatska liga dosta kvalitetna ali da se teska ekonomska situacija odrazava i na hrvatski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Hajduka Goran Vucevic je istaknuo kako vjeruje da Hajduk na celu s trenerom Buricem sljedece sezone biti "kvalitetniji i brzi i za dimenziju visi u odnosu na proslu sezonu".

Predsjednik Hajduka Marin Brbic je novinarima rekao kako je sa Damirom Buricem potpisan dvogodisnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo