FOTO/VIDEO: / Ludnica u Splitu – Rekord je pao, a Japanac 'rastura' na Rivi

Desetak tisuća navijača okupilo se na splitskoj Rivi kako bi proslavilo Večer Hajduka, zabavnu uvertiru u subotnji derbi s Dinamom na Poljudu.

13.9.2013.
9:57
VOYO logo

Fešta je započela točno u 19:11 sati na splitskoj Rivi. Okupljene su zabavljali Giuliano, Alen Nižetić, grupa Viva i KUD Filip Dević.

Opći kaos nastao je kad su se pojavili igrači Hajduka, koji su se punih sat vremena fotografirali s navijačima, a među njima se našao i jedan Japanac, koji je zbog Majstora s mora potegnuo čak iz Japana (u videu možete vidjeti kako pjeva Hajdukove pjesme). Na Rivi se odvijala i promocija Hajdukovih proizvoda, a uprava Bijelih na čelu s Marinom Brbićem konačno može zadovoljno trljati ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, splitski klub uspio je u svom naumu. Na Večeri Hajduka oboren je rekord u prodanim pretplatama, premašena je ona magična brojka od 6.000. Točnije, u petak ujutro na službenoj stranici Hajduka ponosno je istaknuta brojka 6.040.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna je to vijest za Bijele, a još kad bi Hajduk u subotu u derbiju pobijedio Dinamo, sreći Splićana ne bi bilo kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo