Hajducka misija obitelji Vlasic: 'Moramo napraviti rekordan transfer'

7.12.2014.
17:34
VOYO logo

Inter ga zeli, Hajduk ga ne da. Ili, bolje receno, njegov otac ga ne da. Nikola Vlasic je svojim ovosezonskim igrama u dresu Hajduka privukao zanimanje talijanskog diva Intera. Prema informacijama iz Italije, Inter je za Vlasica spreman ponuditi milijun i pol eura. Malo, ako se uzme u obzir o kakvom se talentu radi. Hajduk se jos nije sluzbeno oglasio po tom pitanju, vjerojatno niti nece, ali zato je njegov otac, Josko Vlasic, otac trofejne hrvatske atleticarke Blanke.

"Ne, nema govora da bi Nikola ove zime preselio u Inter. Nije samo Inter u pitanju, generalni je stav da nema price o odlasku", kazao je otac Josko, pisu Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/IQn4ECPHttU

Zasto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate zasto, zato sto je HNL odlicna liga za mladog igraca. S 10 klubova dobilo se na zanimljivosti, svaka je utakmica neizvjesna i ne vidim zasto bi Nikola iz Hajduka otisao u neki klub gdje bi vjerojatno krenuo od B-momcadi, igrao neku nizu ligu. Ne, to nema smisla. U Hajduku ima sve uvjete za pravilan razvoj, a uz to je i kod kuce. Da, to je jako bitno u ovim, kako ih ja nazivam, formativnim godinama. U godinama kada se Nikola razvija kao igrac, ali i covjek", objasnjava Josko Vlasic.

Znaci sve je jasno. Nikola ostaje u Hajduku, i tekucu sezonu ce zavrsiti na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plan je biti u Hajduku do ljeta 2016. godine. Da, tog ljeta je Europsko prvenstvo u Francuskoj. Nakon EP-a bi trebala uslijediti prodaja s cijenom koja bi trebala premasiti dosadasnji rekordni iznos transfera u Hajduku", kaze Josko.

Rekord drzi Nikola Kalinic koji je u ljeto 2009. iz Hajduka presao u Blackburn za 7 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ne uspijemo napraviti rekordni transfer, to ce biti neuspjeh za sve nas. Pogotovo za Hajduk".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo