GUARDIOLI NIJE DOBAR, CONTE GA UZEO SEBI: / Dosadašnji adut Manchester Cityja potpisao za Chelsea

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Aktualni engleski prvak Chelsea objavio je u subotu da je iz Manchester Cityja doveo iskusnog vratara Willyja Caballera (35).

1.7.2017.
15:42
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Argentincu je istekao ugovor s Građanima pa je na Stamford Bridge došao bez odštete, a očekuje se da će biti zamjena prvom golmanu Thibautu Courtoisu. Dosad je taj status imao bosanski vratar Asmir Begović kojeg je Chelsea prodao Bournemouthu. Treći čuvar mreže u momčadi Antonija Contea i dalje će biti nekadašnji član zagrebačkog Dinama, Portugalac Eduardo.

'Sretan sam što sam među prvacima'

Caballero je došao u Manchester City prije tri godine iz Malage, a prošle je sezone u momčadi Pepa Guardiole skupio 27 nastupa u svim natjecanjima. Katalonski ga je stručnjak ipak odlučio pustiti nakon što je iz Benfice doveo Edersona, a u sastavu i dalje ima i bivšeg vratara Barcelone Claudija Brava. Ne treba zaboraviti ni da je tu i prvi golman engleske reprezentacije Joe Hart koji se vratio s posudbe iz Torina, ali za očekivati je da će ga Guardiola prodati ili poslati na novu posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno sam sretan što sam došao u redove prvaka. Jedva čekam da upoznam nove suigrače i pomognem klubu na putu do novih uspjeha", istaknuo je Caballero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo