GUARDIOLA ŠOKIRAO ODLUKOM: / Riješava se klupskih legendi, Manchester City više nikad neće biti isti?

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY

Engleski mediji pišu kako Pep Guardiola nastavlja čistku u Manchester Cityju, na navodno na red su sad došli Sergio Aguero i Vincent Kompany.

21.10.2016.
9:49
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

Guardiola je protiv Barcelone u srijedu navečer odlučio zaigrati bez svojeg prvog napadača, a Kevina de Bruynea staviti na poziciju povućenije špice. To je Katalonac napravio kako bi ojačao vezni red i tako napao Barcelonu njezinim najjačim oružjem. No, Guardiola nije uspio u tome. Odnosno, je do 52. minute kad je Claudio Bravo napravio glupost, igrao namjerno rukom van svog kaznenog prostora i dobio crveni karton. Barca je nakon toga utrpala "Građanima" još tri gola za konačnih 4-0.

BARCELONA PREGAZILA MANCHESTER CITY! Lionel Messi imao je svoj privatni šou na Camp Nou

Ušao s klupe, ali prekasno

Aguero je ušao protiv Barcelone tek kad je utakmica već bila izgubljena, a branič je navodno bio fit, ali Guardiola ga je odlučio zanemariti u izboru momčadi za Katalonce, piše Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aguero je već zabio 10 puta u 11 nastupa ove sezone, ali Guardiola želi više od njega. Na posljednjem reprezentativnom okupljanju rekao je kako se "navikava na Guardiolu, ali kako je strašno zahtjevan i gleda na apsolutno svaku sitnicu "

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF
Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Puna mu kapa Guardiole

Mirror piše i kako klupi insajder tvrdi kako je Argentincu već puna kapa Guardiole, te kako će mu ovo biti posljednja sezona u Cityju. Konkurencija mu stiže u siječnju, brazilski napadač Gabriel Jesus potpisao je iz Internationala za 27 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda kluba, kapetan Vincent Kompany također bi mogao napustiti klub iduće ljeto. On u srijedu nije ušao ni među 18 igrača i utakmicu protiv Barcelone odgledao je s tribina Camp Noua. Iako se ove sezone muči s ozljedama, bio je spreman za utakmicu s Barcelonom i odluka o njegovom izostanku bila je samo i isključivo Guardiolina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo