Mandžukić će imati najteži posao u karijeri

Iako se u zadnje vrijeme pisalo da je odlazak 27-godišnjeg napadača Marija Gomeza iz Bayerna sigurna stvar, novi trener bavarskog giganta Pep Guardiola sugerira sasvim drugi scenarij.

25.6.2013.
12:26
VOYO logo

Donedavni Bayernov trener Jupp Heynckes, koji je prošle sezone s klubom ostvario maksimalni učinak, osvojio je Ligu prvaka, Bundesligu i DFB-Pokal, ulogu prvog napadača momčadi povjeravao je hrvatskom reprezentativcu Mariju Mandžukiću, dok je Mario Gomez bio tek druga opcija.

Svejedno je odigrao 32 utakmice u svim natjecanjima i zabio 19 golova uz četiri asistencije. No, daleko je to od njegovog učinka u sezoni 2011/12, u kojoj je zabio 40 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da se naveliko govori i o dolasku Roberta Lewandowskog, Gomez više nije sretan u Bayernu i zatražio je odlazak. Spominjalo se da su četiri momčadi itekako zainteresirane za dovođenje ovog sjajnog strijelca: Juventus, Fiorentina, madridski Atletico i Manchester City. Izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge konstatirao je kako klub za Gomeza još nije dobio niti jednu službenu ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gomez pripada nama. Trenutno je Bayernov igrač i tako ću ga i tretirati. Bit će prisutan na prvom treningu naše momčadi. Imat će svoju šansu", poručio je Guardiola.

Ugovor s Bayernom Gomezu vrijedi do lipnja 2016. godine…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo