'GROBNA ATMOSFERA' U MAKSIMIRU: / Dražen Ladić blokirao Dinamo zbog duga od 7,5 milijuna kuna

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U uvodu izvanredne konferencije za novinare koja je trajala gotovo sat i pol savjetnik Dinama Zdravko Mamić je objavio kako je račun maksimirskog kluba pod blokadom.

13.9.2017.
14:40
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

"Došao sam u klub nakon suđenja i zatekao grobnu atmosferu. Pitao sam što se događa, informirali su me da je Dinamo prvi put u posljednjih 15 godina blokiran odlukom suda u korist Dražena Ladića koji je dobio presudu u visini od 7,5 milijuna kuna. Dinamo je još od 2002. u sudskom postupku s nekim igračima i, eto, došao je dan kad je Ladić dobio pravomoćnu presudu i ovršio račun Dinama. Nadam se da ćemo tijekom dana podmiriti obvezu. To mi je bio okidač da se obratim navijačima i građanima naše zemlje jer već dugo idemo prema kulminaciji uništenja hrvatskog nogometa, a prije svega reprezentacije i Dinama. Ladiću čestitam na upornosti, nemam ništa protiv njegova poteza", rekao je Mamić.

Image
MAMIĆ: /

'Neću kleknuti! Neće me vidjeti u zatvoru, prije ću sam sebi presuditi, a za informaciju o atentatorima nudim milijun kuna!'

"Nedavno smo dobili reviziju kojom nam je skinuto 300.000 eura u korist bivšeg trenera Osvalda Ardillesa. Nisam bio u klubu kad su nastali dugovi, došao sam kad je klub trebalo spašavati, kad je ostao s više stotina milijuna kuna dugova i kad je završio u stečaju. Napravio sam moderan, uspješan stroj koji je nizao naslov za naslovom i nikad nije kasnio s plaćanjem poreza", dodao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo