VIDEO: / Potez kojim je Vatreni izazvao bijes na Otoku

Duel hrvatskog napadača Nikice Jelavića i belgijskog stopera Vincenta Kompanyja u subotnjoj utakmici između Hulla i Manchester Cityja 30.

17.3.2014.
13:22
VOYO logo

Podsjećamo, Kompany je već u desetoj minuti dobio izravni crveni karton jer je kao posljednji čovjek obrane faulirao našeg nogometaša.

Međutim, prilično je jasno da je Jelavić prije toga prekršajem uzeo loptu Kompanyju na što je želio upozoriti i belgijski reprezentativac, objavljujući snimku sporne situacije na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S njim se slaže i umirovljeni engleski sudac Graham Poll koji radi kao stručni kolumnist za Daily Mail.

"U trenutku kad je sudac Lee Mason dosudio slobodan udarac za Hull, morao je isključiti Kompanyja. To je jasno - Kompany je faulirao Jelavića. Međutim, tu se javlja pitanje vjerodostojnosti. Ako je Mason start Kompanyja vidio kao prekršaj, onda je i Jelavićev start na Kompanyju prije toga također trebao biti faul. Ja bih dosudio slobodan udarac za City zbog prvotnog prekršaja Jelavića", napisao je sudac koji se proslavio dodjeljivanjem triju žutih kartona Josipu Šimuniću na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani su, inače, i s igračem manje svladali Hull s 2:0, ali Kompanyja sada čeka automatska suspenzija zbog isključenja, pa ne čudi što su u klubu ljuti na Masona.

https://vine.co/v/Mb09umrdh3l/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito je da je Jelavićev prekršaj prethodio Vincentovom, ali sudac to nije vidio i nije svirao", požalio se nakon utakmice menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo